Rrraaaiiinnn Kubracma kuaför kiz hamilelik yasamis ve nelrr gormustur kim bilir geciyor merak etme dedi bana ins. Gececek bu kararmalar
Ilknurkadim Bende bacak arası kararmıştı ilk hamilelikte ve genital bölge de. Zamanla açılmaya başlamıştı ki tekrar hamile kaldım. Şuan doğumuma 2 ay kaldı inşallah geçer kararma 😔
PinarCor Dogumdan sonra aciliyor rengi bendede vae hem henital hem kolzuk alti kararmasi vicut hormonlara karsi kendini koruyor cok ince bir doku oldugu icin fazladan melankn salgiliyor. Ama cok rahatsizsan simdiden limon veya patates sürebilirsin
Fasulyem22 Efsoo zaten genital bölgeye limon karbonat gibi şeyler surmeyin oranın ph dengesini bozar limon cunku asitli
Otherozge Kubracma normalmiş canım dktorum özellikle söyledi.olacak korkma dogumdan snrada yavaş yavaş geçecek dedi 🎈
Efsoo Fasulyem22 yok canim oraya yok😂oraya suremmerim ben acitir seper ay Allah korusun.koltuk altina surdum gecmedi😞
aslihanyilmaz Kubracma Benim de koltuk altı bikini bölgesi birde boynum karardı nedense inşallah geçer
TubaKorkmaz İlk. Gebeliğimde inanılmaz bir şekilde kararmıştı koltuk altım ve bikini bölgem. Neyseki. Doğum yaptıktan sonra açıldı korkmayın geçiyor kızlar
TubaKorkmaz Efsoo ben banyoda hatta koltuk altımı pamuklu limon kolanyasıyla silmiştim Simsiyah olmuştu kir gibi aynen. Her banyoda keseledim koltuklarımı falan. Zamanla gitti Şimdi hamileyim kararmadım daha bakalım bekliyorum :)