YaseminBatrk Arkadaşlar 39+1 günlüğüz allahım bağışlarsa ve ada çayı içmek Doğumu yakınlaştırır diye yazılar okudum içeren fayda gören ya da bilgisi olan var mı ? Lütfen cevap verin
Ozlmdz YaseminBatrk ben bebek çok küçükken farkinda olmadan bir bardak adaçayı ictim. Hemen kanamam oldu sonra iki ay kanamam devam etti. Ama bebrgime bir şey olmadı allahtan.
firdevs YaseminBatrk Merak uyandırıcı bir soru aslında aynı şeyi bende bugün düşündüm kuzenimle konuşurken söyledik mantıklı geldi 🤗 hiç duymadım ama hurmayı çok duydum son haftalar bol miktarda hurma yicem kolay oluyormuş 🙏🤗
YaseminBatrk Ozlmdz ben hiç içmedim işte kanama yapıyor çocuk düşürüyor diye . Ama son haftalar içilir diyorlar bilemedim şimdi
Ozlmdz YaseminBatrk bende böğürtlen yaprağı çayı iyi geliyormuş. Doğum başlayınca da çörek otu yagi icince acilma kolay oluyormuş. Banada biri soylemisti
Tubitooooooo YaseminBatrk canım bildiğim kadarıyla ada çayı hamilelikte önerilmiyor, ben papatya çayını okumuştum 38+5 deyim 1 haftadır içiyorum, rahat uyku da sağlıyor araştır istersen içine sinerse onu iç 😉
Zynptunc YaseminBatrk lütfen arkadaşınızın dediği ile hareket etmeyin, doktorunuza danışın. Zaten yavrunuz gelmesi gerektiği zaman, olması gerektiği şekilde gelecektir, sizin bünyenizi bilmeden burdan tavsiye vermek te çok sağlıksız olabilir.