Tospikkk Tugce1803 öncelikle ovülasyon testi aldım internetten hergün yapiyordum aynı zamanda soğan kürünü dene yumurtlama gününü yakala
Tospikkk Tugce1803 sonra instagramda beralife yağları var ordan keten tohumu elma sirkesi bide aspir yağı aldım çok araştırdım okudum içtim zor ama içiliyo😂 çok şükür rabbim verdi olmayanada nasip etsin bir incele derim
Tugce1803 Tospikkk o yağları hep merak ediyorum gerçekten yarıyor demek ki mutlaka bakıcam teşekkür ederim😍
Senagg Tugce1803 geçen ay içtim bende canım 🤷🏻♀️ ovulasyon testi de kullanıyordum yumurtlamayı görünce içmeyi bıraktım ama tutsun diye🤣 adetime 10 gün var ama olmadı galiba bu ayda hiç bişi hissetmiyorum yani 🤷🏻♀️ adet olursam düzenli kullanacağım inş.
Tugce1803 Senagg bende yarım yamalak yakı denedim belim ağrıyo sadece arada sancı giriyo başka da bişey yok benimde 7 8 9 gün kaldı artık hangisinde gelirse
DiplomaliEvHanimi Kizlar Ben söktürücüye başladım bugün âdetin beşinci günü femera içecem. Sogan su içsem daha yararlı ve daha hızlı adetim gelir mi