ESRAOZ35 32 haftalık hamileyim. 25 hastalıktan beri genital bölgemde kemiklerim acıyor. Geceleri daha çok oluyor. Lavabo için uyandığımda yerimden zorlanarak kalkıyorum. Nedeni ne olabilir ?
Cerenyrt ESRAOZ35 bende 32 deyim gece değilde sabah uyandığımda sağ kasığıma doğru ağrıyor. Gün içinde geçiyor normal herhalde genişliyoruz vs :)
Esma_davut ESRAOZ35 Benimde 26 haftalıkken falan başlamıştı ama sadece akşamları ağrıyodu sabaha bişeyim kalmıyordu bu hafta 29 olduk sabah akşam hiç geçmeden ağrıyo çatı ağrısı diyolar magnezyum kullananlar varmış sanırım bende doktoruma sorup alcam yoksa zor yürüyorum
Kkslmrve Ayy benimde agriyo ya ozellikle gece lavaboya kalkarken sabah kalkerken fln daha cok oluyo bi de kuyruk sokumum da cok agriyo 29 haftalık hamileyim bende allah hepimizin yardımcısı olsun
Meryem_ahmet38 28haftalıkken başladı bende de sağ kasık ağrısı çok oluyor bende de doktora gittim genişleme olduğu için ağrıları hissetmen çok normal dedi ben yürüyüş yaptığım zaman daha iyi hissediyorum kendimi
Bhr_1 banada doktorum çok normal hatta hamilelikte sağ kasık vajina ve bacak ağrısı olur özellikle sağ taraf bu yüzden geceleri sola doğru yatman gerekiyor dedi baskıdan dolayı oluyormş ağrı
Tugbanur ESRAOZ35 benimde çok oluyordu 25.haftalarda. yataktan kalkamıyordum o derece bi ağrı oluyordu yastık koydum karnimin kenarına ıyi geldi bi dene istersen.
Emine_dag123 ESRAOZ35 aynısı bendede oluyor canım ya 33 haftalık olduk önce bişey yoktu 31 32 haftalarda başladı.
Mervekb Bende de var o harı çok uzun zamandan beri ..bu arada 34.haftadayım,ve çok uzun zamandır bu agrıyı çekiyorım 😔