Evet kızlar çok şükür bende prensesime kavuştum.. ne açıklığım ne sancım ne nişanım hiç bir şeyim yoktu son güne kadar. Direndim bekledim bebişim kanala girmemişti bi türlü ama ben deli gibi banane öyle yada böyle her şeyi deniycem sezeryan olmıycam diyodum evet öyle oldu herşeyi denedim ama hep duam inşallah normal doğum yaparımdı hayırlısı neyse o olsun dememiştim yanlış yapmıştım bekledik kanala giriş olmadığını ve bebişin gelişiminin iyi olduğunu öğrenince doktorum her şeyi açık açık konuştu anlattı ve en sonunda bebişim ve benim için en hayırlısının sezeryan olacağına karar verdik öylede olduu. Stresten uyuyamadım o gece sabaha kadar bi yanım aşırı mutlu bi yanım bi garipti 2saatlik uykuyla resmen adet sancısıyla uyanmıştım o sabah. Ve nişanım gelmişti ödüm koptu görünce çünkü kan pıhtılı baya kırmızı renkte resmen adet olmuş gibiydim direk hazırlanıp hastaneye geçtik normalde o gün 9da ameliyatım vardı o kanı görünce hemen 6da çıktık gittik hastaneye sancım çok azdı ve gene açıklığım yoktu iyikide yoktu çünkü ben normalden vazgeçmiştim gerçekten çok memnun kaldım spinal sezeryan olduğum için konuşkan biri olduğum ve gerektiğinde gayet soğukkanlı davranabıldıgım için çok rahat geçti ameliyatım sonlara doğru biraz tıtremem olsada çok normalmiş şükür bebeğime kavusmustum yanımda uyuyor darısı tüm hamişlere insallahhh🤲🤲🤲❣❣39+5