Afifeayten Günaydın herkese😊hanımlar 6 haftalık hamileyim hamileliğimi İzmirde öğrendim ama Bodrumda yaşıyorum ve burda sürekli gidebileceğim çok iyi bir doktor arıyorum bir bilgisi olan varmı varsa lütfen yardımcı olun???
flz355 Afifeayten Bende bodrumda Defne Tanacı’ya gıdıyorum. Kendısinden cok memnunum. Ilgısı alakası gercekten memnun kalabılırsınız. Herhangı bi şıkayetım ya da sorum oldugunda aradıgımda ulasabılıyorum. Telefonda dahı uzun uzun bılgılendırıyor :) Bir de doktor arayısındayken Aybala Akıl diye bir doktoru tavsıye etmıslerdı. Ikısını de arastırın derim :)
Eyomi48 Ben de Bodrum’da yaşıyorum . Eskiden international clinikti şlimdi acıbadem oldu,orçun beye gidiyorum gayet iyi bi doktor fakat konuşkandır😂😂😂 ben aynı zamanda devlette suat beyee gidiyorum.
Afifeayten Eyomi48 merabalar ilginiz icin Cok tesekkurler😊muayene ucreti cok pahaliymis 250 tl ama yinede bebegim icin deger biraz arastrayim telefonu varsa burdan yazarsaniz sevinirim
flz355 Eyomi48 11+5 :) muayene ucretı 250 tl Defne hanımın. Ağustos ayıyla beraber 300 olcagı soylenıyordu ama haberm yok suan ıcın. 3 gun sonra ılkılı test ıcın gıdıcem:) Bı muayane bı de kontrl seklnde gıdıyr.
Eyomi48 Afifeayten acıbadem 235tl pek fark yok ama bodrumda doğumla bebekle ilgili her şey pahalı maalesef☹️☹️☹️ 0252 313 30 30