EngucluAnne Grisayfa ben hiç böyle birşeye denk gelmedim ozellikle bazen bende sırt üstü yatıp kendimi dinliyorum karnımı yokluyorum elimle falan ama hiç birşey yok ya ben çok hissizim yada bende ki bu olan şey normal bilmiyorum:)
Sevdaoyku Mrvgk biraz daha dalga geçmeden cevap verseniz keske. Bu tür konuşmalarınız kimin cahil olduğunu ortaya koyuyor Sani rim. Hamilelik sınır yapmıyor. Sizin kendinizde var Sani rim bu hal.
Mrvgk Sevdaoyku yok yok hamilelik sinir yapıyor kendimi bilmez miyim canım ben😉 burdan bakınca da siz dalga geçiyormuş gibi duruyorsunuz. Dalga geçmiyorsanız durum vahim valla 😀😏
Sevdaoyku Mrvgk ben hisseden tanıdıklarım olduğu için söyleme gereksinimi duydum ki su uslubunuz bile cok saçma. Inanmiyorsaniz veya size saçma geliyorsa bile bunu hu üslupla bama söyleyemezsiniz buna hakkınız yok.
Ayselgalya Mrvgk bende aynıyım sinire baglıyorum direk, google var sorar en azından okadar çok yazı var ki.... doktor cinsiyet solemek istemedi 16.cı haftaya kadar hareket hisedicekler bide doktor diyecek bunu sanmıyorum
Serpilsaltikalp EngucluAnne ikinci gebeliğim olmasına ragmen 17. Haftadayım hala hissetmiyorum. Doktoruma pıt pıt birşeyler hissediyorum dedim. Bebek değil dedi. 18.19 da en erken o pıtpıtlar hissediliyormuş. İlk gebeliğimde 21 de hissetmiştim.
Esraygtf EngucluAnne bebek 17-18 de göbek deliğinin altına yerleşir. Sizin daha sağ taraftadır muhtemelen
Serpilsaltikalp EngucluAnne göbek deliginin altında bence. Çünkü her ultrasonda oraya bakıyor. Daha küçükken daha asagıya bakıyordu
Esraygtf Sevdaoyku arkadaşınızın bunu hissetmesi imkansız. Bebek 6 haftalıkken daha kolları bacakları olmuyor 😂
EngucluAnne Esraygtf 12 haftalıkken randevum vardı doktor artık karın boşluğuna taşınacak rahim dedi o yüzden sordum biraz da çıkıntı var karnımda bebek mi acaba diye :)
Mrvgk Ayselgalya aynen valla bi de göz göre göre yalan söylüyor koca kadın, anne olacak hanım. Doktor demiş bir buçuk aylık hissedilirmiş. Bak yine sinirlendim 😏
Sevdaoyku Mrvgk doktor dedi demedim ben kendinize gelin. Tanidigiım dedi dedim ayıp kebdinize gelin bence.
EngucluAnne Mrvgk Sevdaoyku yapmayın böyle canlarım valla postu ben açtım suçlanıyorum şimdi kırmayın birbirinizi hepimizin sinirleri biraz bozuk hormonlardan dolayı o yüzden boşu boşuna gerilmeyin rica ediyorum sizlere de çok saygı duyuyorum Rabbim hayirla sağlıkla yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip eylesin inşallah 😊🙏🙏
Mrvgk Sevdaoyku EngucluAnne canim benim arkadaş bir buçuk aylıkken başladı hissetmeye. Olabiliyormuş doktoruma sordum. Doktor hissedilir ama bazen hamileler bunu ayırt edemiyor ondan geç hissettiklerini düşünüyorlar dedi. Ama hissediliyormus. Duydum böyle hisseden erkenden Bak oku bakalım bunu kim doktora değil bir tanıdığaymış tövbe et bakam şimdi söylediğin yalana hamile hamile 😉
Sevdaoyku Mrvgk bana hamile hamile yalan söylemenin durumunu söylerken şu iğrenç uslubunuza dikkkat edin de. Öyle beni yargilayin.
Mrvgk Sevdaoyku tamam canım hadi daha fazla sinirimi bozma ozaman bu zaman saçma sapan senle muhattap olamicam artık hadi işin gücün rast gele
Sdemirel EngucluAnne 18 de pıt pıt hissettim 20de dışarıdan belli olmaya başladı cok erken daha kuzum 🤗