Ada06 Kızlar bayram aralığı gelmeden doğurmak istiyorum . İlk hamileliğimde çok rezillik çektim bu tatil ve bayram aralığı rezilliğinden ... açılmam 38. Haftada 2cm di daha bende tık yok ne su ne nişan istek üzerine suni sancı alıp doğum yapsam olurmu sizce ? Yapan var mı
SemaSalihh Ada06 canım bilmiyorum amaa suni sancı normal ağrıdan daha kötüymüş yaşamadım bilmiyorum ama 🤷♀️
Matmazell Ada06 bende 39+1’im canım bayrama bende kalmak istemiyorum suni değil de propess fitil diye bişi varmış rahmi uyarıyormuş sancılarını açılmanı sağlıyormuş doktoruma sorucam eğer öyle bişi olursa bende bayramdan önce doğurmak istiyorum Allahın izniyle 🤭 o fitili bi sorabilirsin suniden önce
lilamom Ada06 olabilir bence canim zaten bazen doktorlar beklemek istemiyorsan hic belirtin yoksa kendileri bile teklif ediyor fitil yada suniyle baslatalim diye yada alttan muayeneyle hafif durtukluyolr😂 bence doktorunla konus zaten gunnu doldurmna kac gun kalms surda kabul eder dye dusnyrm
Fatmautku Ada06 canım bende senin gibi ilk doğumum bayrama denk geldi neyseki sorunsuz Doğum yaptım ama çok kalabalıktı özel oda bulamadım falan şimdide 40 haftamdayım senin gibi 2 cm açıklığım var ama tık yok gelmeyede niyeti yok ama ben bekleme taraftarıyım demekki günü dolmadı anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi demişti doktorum 41 e kadar beklerim gelmezse zaten doktorda risk almıyor ben oğlumu 41 de doğurdum çok şükür gayet sağlıklıydı sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah
Ada06 SemaSalihh sezaryen olmak istemiyorum açıkçası . Doktorum kabul ederse deneyeceğim olmazsa mecbur sezaryen
SemaSalihh Ada06 Devlette böyle şans olmuyor tabi 😌 Doğru diyorsun bayram karışıklığında bnde istemiyorum ama nasip kısmet 🤷♀️ Rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin. Bu konuda en iyi fikir doktıruna danışarak hareket etmek. Ama suni sancıyla olsa bile normal doğuma zorla yani
Ada06 SemaSalihh Matmazell lilamom Fatmautku Kızlar doktorum kabul etti . Suni ile sabah doğumumu başlatıcak dua edermisiniz lütfen
Fatihinannesiii Ada06 bende 39+5 İm gelen giden hiç bişey yok canım, doktorum la konuşacağım bende pazartesi yada salı, inşallah benimki de kabul eder, Allah yardımcın olsun kucağına sağ salim almayı nasip etsin doğum yapınca da haber ver olur mu 🌸
tortil21 Fatihinannesiii bende 39+4deyim. Hic bir belirti yok. Yarin doktorum cati muayenesi yapicak. Eger persembeye kadar dogum olmazsa cuma dogumu baslaticak. Bayram oncesi insallah gelir bebeklerimiz😌