Prensesimi_bekliyorum Nigdelianne benim baya karışık canım ☺️ tarık beyle başlamıştım sonra o ayrılınca hayat hastanesinden devlette Esra hanıma gittim 2 kere bayramdan sonra da Kaddafi beye sıra aldım bakalım
SeherMert Muhendisanne Ayrıca siz hangi hastaneye doktora gidiyorsunuz biz 9+4 haftamızdayız henüz. Memnun olduğunuz gittiğiniz yer neresi. Biz özel Çınarlı hastanesine gidiyoruz onur beye
Muhendisanne SeherMert ben de forum bornovaya yakınım. Yani size de yakınım 😇 biz 37+1 olduk. Atasağlik Meltem Hanıma gidiyorum. Çok ilgili biz çok memnunuz. Hamileliğini ogrendigimden beri kendisiyle devam ettim.
Prensesimi_bekliyorum Nigdelianne aslında herkes memnun ama ben özelden ayrılıp ona gittiğim için sanırım istediğim şeyleri bulamadım ilgisiz gibi geldi pek memnun kalmadım açıkçası siz kime gidiyorsunuz
Nigdelianne Prensesimi_bekliyorum ben de murat bey ve kaddafi beye aynı anda gidiyordum kaddafiden devam ediyorum çok memnun kalacaksın emin ol
Prensesimi_bekliyorum Nigdelianne Kaddafi beye de iki seferdir MHRS den randevu alıyorum ama iptal oluyor cuma günü hastaneden gidip alacağım inşallah