Akduygu Kızlar bu sabah 5.30da predictor early test yaptım adetime 6 gün var. Bi şey çıkmadı. 10 dkda hayalet bi çizgi gördüm ben ama yok gibi zor görünüyor hamile olabilir miyim?
Tugce1803 Akduygu ben her ay 6 gün kala yapıyorum o testle birşey çıkmadı bu zamana kadar yanıltmadı da beni
Cns_33 Akduygu canım testin kendi çizgisi olabilir yada 2 gün sonra tekrar yap koyulasmissa hamilesindr😊
Deletedmom0043 Akduygu canım bende adetime tam 6 gün kala yapmıştım erken gebelik testi. Çizgi çok zor görünüyordu ama yinede umutlanmayın iki gün sorma normal testlerden yaptım biraz belirgindi. Birgün kala tekrar yaptım kırmızı çizgi çıktı 😄
vuslatim34 Akduygu Canım ne zamandır düşünüyorsunuz çocuk.Bizde çok istiyoruz bu ay 20 gün geçti adetim ama ne kist var nede bebek 😞
yagmurkiz Akduygu erken gebdlik testi için bile erken daha 6gün önce yazıyor ama prospektüsüne bakarsanız onların hesabıyla 4-5 gün kala sonuç verebişiyor o yüzdrn iki gün sonra tekrar bakın yada en güzeli adet gününü bekle
Konul_Nilay Akduygu bende tüp bebek yatım.ultrasonda bebeyin kalbin duyduğum anca çok açık silik çıkıyodu.az bekle,bari adet günü yap
ManolyaZorAltun Akduygu bende 4 gün kala yapmıştım direk tek çizgiydi adetimden 4 gün geçti test yaptım hamileydim :) 6 haftalık olduk yani her zaman çıkmıyor
Bertug-Tugberk-Mom Sen görüyorsan tamamdır:)) benimki de çok silikti. O kadar silikti ki eşime hamile değilim diye şaka yapmıştım bak yok diye, o da birkaç dakika sonra ama burda silik bir çizgi var gibi dedi 🤗 yani olsa vardır canım hayırlı olsun 🙏
Akduygu Bertug-Tugberk-Mom kan testi yaptırdım bugün doktor hamile değilsin hatta adetsin şuan dedi ama değilim
Aslgly @Akduygu Akduygu ben adet olmam gereken gün yapmıştım. Çok net bir şekilde negatif çıktı. Ama adetim gecikti hamile olduğumu kan testiyle öğrendim. Bende erken gebelik testi kullanmıştım.
Alessia Akduygu ben aynı markayla 6 gun once ogrenmıstım cızgıde baya nettı olsaydı cıkardı dıye dusunuyorum