Veranur Sagıma yatınca rahatsz oluyırum sola yatınca carpıntı oluyor, anlayacagınız geceleri artık hiç rahat uyuyamıyorum kızlar ayaklarımın altıda yanıyor resmen benmle aynı durumda olanlar varmı😩🤦🏼♀️
Seherr Veranur beeeeeen :(( gözlerim uykusuzluktan ağrıyo ama yatamıyorum ayaklarım ateş gibi yanıyo oturamıyorum kaburgalarım batıyo :((
GuelGltkn Veranur bende bitek nefes darligi var gündüz ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum anca sol tarafa uzaninca biraz rahatliyorum cok kötü bi his ya
R_Arslan Veranur eveeet ozellikle 28 32 arasi mahvoldum ayak yanmasindan😑sonra rahatlamaya başladim ayaklarimi yikayip altina yastik koyup uyuyorum. Ama sabret geciyor bi zaman sonra kuzum
Veranur R_Arslan canım yastık koyuncda sırt üstü yattgm için belim agrıyor bide korkuyorum bebge kan gitmez die sen nasıl yapıosun
R_Arslan Veranur canim sirt ustu yatmiyorum sola veya saga donuyorum ayak altina ve bacak arama yastik aliyorum bu sekilde uyuyorum o kadar rahat ettim ki bu yontemle bugun dene bana dua edersin ayaklarini ust uste koymucaksin yanda olsa hafif kaydircaksin yastigin ustunde ayri ayri durcak yani umarim anlatabilmisimdir🤗🌿
Beyzakvrkk Veranur 🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️ AyAklarım ve midem ateş topu gibi aynı. Ateş gibi yanıyorlar. Gündüzde aynı 🤦🏻♀️
Masalseyhan Veranur canım kansizlik olabilir.. benimde kalp carpintim ve ellerm ayaklarm yaniyor ki hala oyle.. kanim cok dusuk cikti ilac kullaniyorum
Veranur Masalseyhan canım kan degerlern normal dedi doktorum demir ve b12 eksikliği varmıs onada ilaç verdi
R_Arslan Veranur inanki uyursun elini yuzunu ayaklarini yika ayagini kurulama ayni dedigim gibi yat🤗❤
Mavilianne Veranur Beeenn😣 bu saat oldu bak uyuyamadım erken başladı sanki bu uyuyamama fite düşünüyorum