esrakdyf kaçıncı haftamda bebeğimin cinsiyeti için doktora gitsem tecrübeli anneler yardım edebilirmisinz
Nrdmr esrakdyf doktorun zaten sana tarih verir ama net olmamakla birlikte 12. Haftadan sonra soylebiliyo kimi doktor 🙂
Busraaras esrakdyf 13. Haftada erkek gibi dedi 17 de kesin kız olduğunu öğrendim oyüzden 16. Haftanı bitir kesin öğrenmek istersen ozaman net öğrenirsin diye düşünüyorum
Hatce06 esrakdyf canım ben 14.haftada oğlum olacagını ögrendım 16.haftada tekrar gittiğimde kesin erkek dedi😂👶🏼💙
Busraaras esrakdyf o halde bekle ve doktır cinsiyetinden emin olmadan pembe mavi gibi ürünler almaya başlama ☺
Um07 15 inci haftadayım ve hala cinsiyet bilmiyorum 7 martta kontrolüm var 17 haftalik olacağız insalah o zaman öğrenirim inşallah bu arada kızlar ben en son 1 şubat da gördüm bebeğimi sonra göremedim acaba iyimidir yaa çok merak ediyorum 🤷♀️☹
esrakdyf Um07 bende en son 3 şubatta gördüm 🤰🏻 insan merak ediyo nasıl iyimi bi sıkıntı varmı diye 🙄 ama sürekli ultrasona girmek iyi değil diyolar
Busraaras esrakdyf tamam çok iyi çok güzel cinsiyetini net öğrenince o zaman yüklenirsin rengine göre ☺