Susamanne Merhaba arkadaşlar adetimin üzerinden 7gün geçince kanda hcg değeri 1027 çıktı 2 gün sonrada 2000 oldu son reglime göre 5+5 gözüküyorum yarın kontrolüm var keseyi ve kalp atışını ne zaman duyarım
Sermec Susamanne ben 4+4 ken degerım 3500 lerdeyken keseyı gördüm kalp atısı için 2 hafta sonra cagırdı
melikeyakisikli 5 haftalıktı gittiğimizde hem keseyi hem bebeği gördük 5+4 dü sanırım kalp atışlarını görmüştük tabiki doktorumuz dinletmedi 19 haftalık olduk toplasan 2 kere duydum kalp atışını 😂
Susamanne Sermec biraz korkuyorum daha önce 2 düşüğüm var hep kalp atışını duymaya gittiğimizde kalbinin durdugunu öğrendim biraz korkuyorum açıkcası
melikeyakisikli Susamanne canım o zaman ne kadar geç gidersen senin için daha iyi olur duyamadığında hayal kırıklığına uğramazsın büyümüş olur rahat rahat duyarsın o zaman annesi 😌
Sermec Susamanne benım de 4 ay önce bir düşüğüm oldu kalbini duymustum 2 hafta sonra kontrole gırttıgımde doktor bebegin kalbinin durduğunu söylemişti ve ben bebeğimi 2 hafta boyunca içimde ölü olarak taşımışım haktan hayırlısı böyleymiş bakalım bunda sonuc ne olacak kayıplarının sebebi belli mı cnm