Kahvemm96 4283eslem yaaaa 🌹 Allahim cocugunuzu size bagislasin.. Bende bu düşünce ile yatıp kalktigim için bende bir rüya gordum msj geliyor bana şöyle yazıyordu nasipte var.. ama tabi insanın içine o şüphe bir kere dustu mu ve zamanında böyle bisey yasadimi rahat olamiyor
Minedemir15 Kahvemm96 rabbim yüzünü güldürsün cnm bebeğini senden senide bebeğinden ayırmasın inş korkma Allah büyük dua et anne olduğum için seni çok iyi anlıyorum inş güzel haberler alırsın
beyazguvercinim33 Kahvemm96 o zaman ya bekleeeksin yada kendine yeni bir hekim bulup yoluna devam edeceksin ben oğlumda 11 kez gidiş dönüş 500 km yol gittim geldim sebep doktorumu bırakmadım şuan Ankara’da yaşıyorum hala onun fikrini almadan bişey yapmam doktor çok önemli benim için
Krcgnf Bence gebelik devamında cihazın bozuk olması seni hep strese sokucak ve hiç bir şey olmasada bosuna bebeğine zarar olucak o yüzden acilen başka bir hekim araştırmalısın daha başındayken.
Denizz03 Kahvemm96 aynen aynen değiş ilk başlarda en korkulcak tehlikeli dikkat edilck haftalarda bu şekilde söylüyosa o doktor sana erken doğum deyip almaya bile kalkar yani ilerde allah korusun