Zeynepzeze Çok canım yanıyor iki gündür özelikle üst bacaklarım resmen sızlıyor. 😢 ALLAH hepimize yardım etsin 🙁
Gamizz Zeynepzeze ben daha 22 haftalığım ama benim de özellikle sağ bacağım ağrıyor 🤦🏼♀️ Ne yapsam geçmiyor🤦🏼♀️
Eceguldemir Zeynepzeze valla şuan şiddetli sağ bacak ağrısıyla kıvranıyordum tam uygulamaya girdim senin postu gördüm 🤭
Hhaazrgn Zeynepzeze benimde var az önce bi anda girdi ama sol bacagıma belimden anlam veremedim bi kac gündürde nst de sancı cıkıyo korktum umarım bisey yoktur bizde 35+4 olduk
Zeynepzeze selenkaplan Her gün en az bir tane bazen iki tane yiyorum. Cidden bu son haftalar ne zormuş çok yorulduğumu hissediyorum..
Eceguldemir Zeynepzeze aynen öyle yaaa napıcağımı şaşırdım bende 😣 pozisyon değiştirmek falan hiç işe yaramıyor
Hhaazrgn Zeynepzeze hiç bu kadar zorlanıcamı tahmin etmemiştim bende Saglıkla zamanında gelsinler hepsi insallah 🙏
hilal_2323 Zeynepzeze ben 31+ 2 deyim bende de oluyo ama magnezyum alınca hafifliyor uykuda oluyo benimde ikisine biden kramp giriyor gün boyu ağrısı oluyo
selenkaplan Zeynepzeze canım valla haklısın ama bebiş için çok önemli. Su içmeyi de ihtmal etme. ben zamanında bi elma aşerirdim oyyyyy manavlar bayram ederdi. :D