Santaclarita Hayırlı akşamlar hanımlar 26. Haftadayım dayanılmicak şekilde bir sırt ağrısı yaşıyorum bir kaç saattir ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne ayakta durabiliyorum napabilirim önerisi olan var mı?? Çok kötüyüm şimdiden teşekkür ederim
Zzynnp Santaclarita bende 26 haftalığım bugün sırt ağrım oldu benimde bebişler ağırlaştıkça galiba ağrıyor
Hazelkrnz Santaclarita malasef 25.den beri bendede var kopuyor adeta.5 yastıkla oturur vaziyette ancak uyuyabiliyorum. 30.haftadayım hala öyle. Hastanede asla bişey yapmıyorlar bel ağrısına ,eşin gece yatmadan 10 dk masaj yapsın iyi geliyor canım
espalp Santaclarita canım ben 31+3’üm 20’lerden beri ayaklarımın altına çok kalın bi yastık koyuyorum. Yastık biraz büyükçe aynı zamanda. Diz kapağımın altına kadar komple kaplıyor. Belimi dengede tuttuğum için hiç ağrıyla uyanmıyorum çözümü böyle buldum ben 🙏🏻 Eşim arada masaj yapıyor ama pek ihtiyacım olmadı şimdiye kadar
Santaclarita Evet canım çok normalmiş Zzynnp evet çok normal diyolar ama bi çözümü olmalı duramıyorum yerimde :/
sebnemrah Gögüslerinde cok buyumusse o da baski yapiyor maalesef bn avuc iciyle kimi yakalarsam ovdurtuyorum Allah sabir versin zor bi de ben sütyeni cikartiyorum eger yoksa giyiyorum agirlik degismekte biraz hafifletiyor
Zzynnp Sırtına yastıklar falan katsan cnm biliyrm geçmiyor bugün benm de ağrıdı uzandım ben geçti şükür
gLycn_ Sağ tarafina vuruyorsa daha çok ağrin safra kesene bir baktir canim hamilelikte taş çamur gibi şeyler çok fazla oluyor ve sirta vuruyor agrisi
Santaclarita gLycn_ evet sap tarafımda bi nokta var özellikle orası böbrek ultrasonu oldum 2ay önce cıkardı olsaydı değilmii??
gLycn_ Santaclarita tam bilmiyorum canim benim kadin doktorum teşhiş etmişti sağ göğüs altina doğru ultrason tutmuş muydu ?
sebnemrah Santaclarita Bnm cok buyudu ekstra onunda baskisi var kaburgami bile agritiyor. Sutyenleri çesitlendir bn oyle yapiom Penye sutyen var Sporcu atleti var dha sıkı Süngersiz telli var arkasi ve bagı kalin olan Süngersiz telsiz ince baglilardan var ben hangisi rahatlatcaksa onu deniyor degistiriyorum faydasini gördüm bi de menteollü masaj yagı alabilirsin en azinda agriyi hafifletir