Emos23 Rabia941 2 gün önce doktora gittim ultrasonla değil ama alttan keseyi gördü doktor 4+5 sin dedi.
NihanMine Rabia941 5+4 haftada değerim 3853 iken gördüm doktorum 2500 lü değerlerden sonra net görünür demişti zaten ama geç döllenme diye bişeyde var görmedik diye üzülmeyin biraz daha bekleyin böyle bir durum olursa
Rabia941 Sermec ben kan testi yaptim gebelik var dedi doktor ve pazartesi gel keseye bakalım dedi yani benimki henüz 3 haftalık olacak pazartesi görünürlü ki bu kadar erken
Ozge1907 Rabia941 benim 3 haftalıktı normal ultrason da gördü ama küçücüktü görebilir yani cnm herkes bende 3 hafta deyince şaşırıyor çünkü çoğu kişinin daha geç görünmüş 🤲🏻❤️
Rabia941 Sermec ya ben 1 haftalıkken kan testi yaptım henüz çok erken dedi doktor ve değerim 7.41 miş ve her gün artiyormus
Rabia941 NihanMine o zaman benimki pazartesi görünmezse karaları bağlamama gerek yok inşallah yinede görünür içim rahatlar
Seymasezer 1234seda bilerek mi gitmedin doktor mu dedi? Benm 5 haftalıkken kese göründü bir hafta sonra çağırdı kalp atısı için 6 haftalık oluyo acaba duyar mıyızki