Mavilianne hilal_2323 E bebekte benzeri var bugun baktım 110 TL’den 80 e düşmüş güzel ama içini beğenmedim. Hatta 50 TL’ye düşen çantalar vardı onları daha çok beğendim kullanım açısından aldım 😌
CanNurdan hilal_2323 olsun canım kim ne isterse yazar 🙃 ben gebelikle ilgili bütün sorularıma cevap aldım görmemişlerdir anne bebek çantası mı bu
CanNurdan hilal_2323 ben bunu aldım TRY 112.06 10% İndirim | USB Moda Mumya Çizgili Annelik Bez Torba Büyük Kapasiteli Bebek Çantası Bolsa Maternidade Tasarımcı Hemşirelik Çanta Anne Bebek çantası Için https://s.click.aliexpress.com/e/UuvsdY1W3
hilal_2323 CanNurdan yazılırda bilgilenmek daha önemli bence ☺️Evet anne bebek bakım çantası canım Rengi şıklığı hoşuma gitti ama emin olmak için tecrübeli annelere sorayım dedim ilk gebeliğim neyi nasıl alacam diye kafamda deli sorular 🤦♀️
hilal_2323 CanNurdan ali expres çok güvenilir bi site değil eşim bi kaç bişey almıştı memnun kalmamıştık
Mavilianne hilal_2323 Evet baktım kırmızı renkte olanı var e bebekte marka olarak farklı ama benziyor buna
Konya_gelini Daha önce çanta postunda sahit olmustum insta da ckçanta die bi sayfa var çantalar güzel ve kaliteliymis alanlar vardı ben daha 18. Haftamda olduğum için getirtmedim ama sayfayı takip ediorm
hilal_2323 Mavilianne bende e bebekte gördüm bunu farklı sitelerden araştırıyorum emin olmak için almak istiyorum çünkü sevdim modelini 😂
Mavilianne hilal_2323 Modeli gerçekten güzel. Ama içini beğenmedim ben bilmiyorum zevk meselesi belki siz görünce beğenirsiniz 😌🌸