Kubrazeynep Merhaba kızlar bir kaç gündür genital bölgem de yanma gibi bir ağrı hissediyorum tuvalete gittiğim de hiç yanma yok ama oturduğum çok oluyor bu arada 37 haftalık oldum enfeksiyon değildir diye düşündüm bi bilgisi olan var mı
Gamizz Kubrazeynep ben de bu tarz bir durum yaşadım enfeksiyon çıkmıştı bence mi tahlil yaptırsan iyi olur canım
Haticengin17 Kubrazeynep şuan bende 36+2 aynısını yaşıyorun büyük ihtimal enfeksiyon kaptım pazartesi doktor ilac yazalım dedi sende bi sor canım doktoruna
Brlzhr Kubrazeynep benimde oldu aynı şekilde yürürken de bir batma hissi oluyordu tahlilde enfeksiyon cıktı doktor çok hafif dedi tek-kullanımlık bir ilaç içtim tam olarak geçmedi sirkeli su ile silindim günde iki kere çok şükür şimdi iyiyim sanirim o rahatlatti.
Kubrazeynep Öyle mi bende enfeksiyon değildir sanıyordum çünkü tuvalete gittiğim de hiç yanmam olmuyordu sadece yürüdüğüm de oluyor Brlzhr Haticengin17 Gamizz
Brlzhr Kubrazeynep Evet benimde öyleydi hatta dokununcada hissetmiyordum yataktan kalkmaya çalışırken yürürken otururken çok canımı yakacak.sekilde batma oluyordu.