Ssraa Bir şey sormak istiyorum bebek 6-7 saat uyanmazsa tarzı bir şey yazmışsınız bebeğim 33 günlük ve o kadar uyuduğu oluyor aralarda emiyor ve uyanmadan devam ediyor, bu endişelenmem gereken bir durum mu ?
Deletedmom0034 Ssraa maşallah bebeğiniz büyük olduğu için endişelenmeyin artık acıkma zamanını bilip uyanacağı zamanı biliyor
Fasulyem22 Ssraa bunlar yenidoğan için bilgiler zaten devamında iki hafta sonra uyuma sürelerinin uzadığı yazıyor sarılığı yoksa bence endiselenilecek bir durum yok 😊
NILGUNAR Fasulyem22 mükemmel 👍🏻Gerçekten çok iyi oldu böyle bir yazı paylaşmanız 😊Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Deletedmom0034 Böyle faydalı postlar görmek insanı mutlu ediyor Allah razı olsun 😊 🙏🙏 Tek takıldığım nokto şu oldu bebeği sırtüstü yatırmaktan bahsetmişsiniz doktorlar bunu kesinlikle önermiyor. Yan yatırılması gerekiyor. Çünkü bebek içtiği sütü kusarsa akciğerlerine kaçabilir.
Fasulyem22 Deletedmom0034 benim okuduğum yerde de sırt üstü yatırın yazıyor sanırım yataklar eğimli olabiliyor artık belki ondandır bu reflu yataklar veya besikler egiliyor ama yan da yatırabilir bence
Kevserrrknt Fasulyem22 okuduğum kitap ile birebir bilgilendirmeler bile var. İşte güzel annelik 🥰 ve okudukça güzel anne olacak bizler🤰 Teşekkür ederiz emeğinize sağlık
Demirleblebi Kevserrrknt okuduğunuz kitabın adı nedir? Bende Bebek bakımı ile ilgili kitap tavsiyesine ihtiyaç duyuyorum.
Fasulyem22 Demirleblebi hamilelik doğum ve bebek bakım kitabı/ayşe öner Bebeginiz uykuyu çok sevecek /sinem gerger akınal Diğerleri de kadın doğum uzmanlarından okuduğum farklı farklı makalelerin birlesimi
Kevserrrknt Demirleblebi bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler tracyy hogg & melinda blau ben severek okuyorum az kaldı faydalı olacağına da inanarak okuyorum , yazan kişiye bebeklere fısıldayan kadın diyorlar öyle bahsediyorlar kadından 😁
Fatmaa123 Fasulyem22 bebeğim 34 haftalık dogdu şuan 25 günlük oldu 4 gündür kakasını yapmıyor ne yapmam lazım
Fasulyem22 Fatmaa123 yani bende bilmiyorum ama okuduğum kadarı ile yenidoğan bebeklerin 7 7 gün yapmaması normal diyor çünkü anne sütünün tamamı bağırsaklar tarafından emiliyormus ama sizin bebeğiniz erken doğmuş doktorunuza mesaj atsanız en azindan o daha sağlıklı bir bilgi verir geçmiş olsun umarım hemen düzelir
Fatmaa123 Fasulyem22 bebeğim 34 haftalık dogdu şuan 25 günlük oldu 4 gündür kakasını yapmıyor ne yapmam lazım