Sadiyy35 Arkadaşlar bi kaçtır dikkat ediyorum iç çamaşırım çok ıslanıyor akıntı gibi değil su gibi geliyor doktora sordum Pazartesi gel başkalım dedi ama bunu yaşayan var mı bilgilendirirmisiniz 29+4 haftalık gebeyim
mary1709 Sadiyy35 ben de 35 haftalığım bana da 1 haftadır öyle oluyor. Ama sanırım su gelmesi böyle bişe değil.
Merakliana Sadiyy35 hamilelikten dolayı aşırı terlemede oluyor belki onla karıştırıyorsunuzdr cunku su yani baya baya afedersnz çişinizi kacırıyomusunz gibi oluyor
Fatihinannesiii Bende de oluyor canım 39+4 deyiz bizde doktora gitsem mi ki, benimki akıntıyla beraber geliyor ama
Sadiyy35 Fatihinannesiii kontrol bayramdan sonra bende karar veremedim arada akıntıda geliyor valla anlamadım bilmediğinin için tedirgin oluyorum
Hnfeshnn Fatihinannesiii bende 39 um akıntıyla çamaşırım 2 gündür fazla ıslanıyor ama salyalı akıntı. Doktorumu aradım. Normal akıntı ddi. Su idrar gibi olur ddi bende gitmedim bidaha
Sadiyy35 mary1709 çişini yapar gibi geliyor ama tutamıyosun diyorlar hissetmiyorum ki geldiğini tuvalete gidince görüyorum
Hatice9202 Doğum yaklastiktikca vajinada akıntı da artış oluyor canım ebe o şekilde söylemişti ama tabiki Dr ra sormakta fayda var
Hnfeshnn Fatihinannesiii hiç bişe canım bekliyoruz sadece bilgi veremiyor ki doktor ne zaman olur diye 🤷🏼♀️
Ysmnkrcy 33 haftalik suyum geldi öyle ıslaklık flan hikaye herkesde aynı mi olur bilmem ama benm 1 saatten fazla bacaklarından auzule süzüle geldi geçtiğim yerler islaniyodu düşünün artık:)