Skbn01 Kızlar 22 haftalik hamileyim normalde çok sık yemem hatta aklıma bile gelmez ama canim deli gibi cips yemek istiyor ve kendime engeel olamıyorum canim istediğinde yemeyince günlerce gitmiyor aklımdan,ne yapabilirim öneriniz var mı?
feyzaa34 Skbn01 bence ye yani evet tuzlu ve sagliksiz ama canin cekiyor sonucta😉😘 ye ama paketin yarisini ye az ye yada ama ye😀
NihanMine Skbn01 ye tabi ki ama paketi bitirme nefsini körelt ve bırak bence sonuçta normal zamanda bile sağlıksız 😁 benim de var öyle canımın istediği ama yiyemediğimde günlerce aklımdan çıkmayan şeyler ama yiyince geçiyor 😂
Ulasbebek Skbn01 canin cektiyse yiycen mecbur 😂😂 simdi benimde cekti ama abartma 1 tanesini yavas yavas ye kana kana . Sınır koy kendine
Skbn01 Busraoksz Melek31 Ulasbebek Kbrkrcm NihanMine neyse yalnız değilmisim bunu anladım içimi rahatlardınız kızlar çok teşekkür ederim ya,aldığım zaman yarim paket değil bir kere de hepsini yiyorum maalesef 😂😂
Skbn01 Ulasbebek ayy kuzum ya aklına mi getirdim hakkını helal et valla bende bi çaresi vardır diye yazmak zorunda kaldım...
Melek31 Skbn01 benimde canım bugün acayip sushi çekti öyle böyle değil ama hayatta ağzıma sürmedim bugün onun için delirdim resmen doktorumu arayıp sordum kesinlikle yememem gerektiğini söyleyince bastırdım içimdeki o duyguyu bazen istiyor canımız evet ama cipste yemiyorum hiç normalde çok severim doktorum hazır paketlenmiş cips mısır vs yememem gerektiğini canım çok isterse fırında az yağla kendin yap ye demişti
ebruby Melek31 canım pişmiş balıktan yapılan sushilerden tercih edebilirsin sonuçta pişmiş balık ondan bir zarar gelmez çiğ tüketmediğin sürece içeriğinede dikkat edersin yosun olmamalı yine mesela direk pirinçle sarılmış olabilir
Busraoksz Skbn01 aslında dusundugumuzde masum gorunen ama bebege zararlı kendjmıze zararlı bır yıgın sey yıyoruz. Icındekı duyguyu bastrmaya calıstıgınız ıcın boylesınız. Mıde bulantıma cozumden sonra hıcbırseyden kacmadım cıps kola seker . Hatta bilakis vucudumun bunlara da ıhtıyacı oldgunu dusundum hep. Zaten yedıkten sonra yıyesınız gelmıyor . Cok kafaya takarsanız kendınız yapın fırında yoksa yıyın gtsın 😊🤰🏻
Ulasbebek Skbn01 sindire sindire ye bacim kemal sunalin simidi yiyisi gibi tadina vara vara ye 😂😂 hem daha gec biter
Busraoksz Skbn01 bal şeker olsun 🎀 ye tabi benım gbı domestos kokusu yuzey temızleyıcı deterjan kokusu guzel gelse burnuna ıcmek ıstesen napacaktın 🤔🤦🏻♀️😂 şaka bır yna vucudun zaten senı dengelıyor Allahtan duamızı , bebek için de pozıtıf dusunceyı eksık etmezsek allahın ıznıyle bısıcık olmaz ❤️
Ssraa Ay ben yemiştim sadece çiğ şeylere dikkat ettim. Şimdi emziriyorum inan gaz yapacak direk bebeğe geçecek diye neler neler yiyemiyorum. Hamilelik daha rahat yiyin yiyebildiğiniz kadar yahuu ben çok pişmanım. Karpuz yiyin meyvelerden yiyin süt için yoğurt yiyin bol bol. Bunların hepsi bebeğe gaz yapıyor sonra yiyemiyorsunuz 😊
Skbn01 Busraoksz ayy ciddi misin 😄 şimdi benim öyle asermelerim yok diyip yarın buraya domestos istiyor yazarsam hiç şaşırmayın,kim ne dese canim onu istiyor çünkü 😂
Deletedmom00180 Skbn01 normalde de cips çok seven ve yiyen biri olduğum için gerçi hala da öyleyim ve canım çekince yiyorum artık tutamıyorum kendimi az az yiyorum
2202020 Canın cekiyosa ye cips bi tane atmaktan bişey olmaz Kaan Kocatepe diye bi doktor var haftada bitane bi bardak kola içmişsin kahve içmişsin zararı olmaz alışkanlık olmadığı sürece diyordu izle için rahatlasın
Busraoksz Skbn01 hahahah bende kansızlık var ben ona bağlıyorum. Bırde seftaliyi canım cok ıstıyor onuda arastrdım kansızlıga ıyı gelıyormus duzenlı kullanımda. Vucut istıyor aslında gereklılerı de bazen de bole sapıtıyor temızlık kokularını aşvermek gbı 😂