Ebruliiii fadimdurmus yaklaşık 2 haftadır yiyorum günde bir defa 7 tane eger ogün yemek istemiyosamda 11 tane hurmayı kaynatıp suyunu içiyorum
fadimdurmus Ebruliiii anladım biz 23 haftalıgız çok şükür ve her gün hiç olmadı bir tane yemeye çalışıyorum tabi ki son haftalarımda hurmayı çoğaltmayı düşünüyordum yalnız sizde kaynatıp içme durumu biraz etkilemiş olabilir mi kaynatmak yerine kendisini sade yemenizi tavsiye ederim hem bebeğin ne zaman hazır ise o zaman açılman olucaktır ve gelecektir ben inanıyorum sen olumlu düşün mutlaka faydası olmuştur 💙
Esrasrgn Premsesimvaar ay yapmasınlar boşver benim ki çok acılı geçiyo ya artık korkulu kabusum oldu resmen 😞
Denal Ebruliiii hurma suyununnl nasıl yapıyorsunuz yıkayıp bı kaç dk Ka kaynatıp süzüp posasini atıyoruz dimi yoksa posasinida mi tuketiyoruZ .....bebeğim kilo aldın istiyorum biraz bnde 37+5
Ebruliiii Denal canım ben 11 tane hurmanın üzerşne 3 bardak su koydum kısık ateşte kaynattım suyunu çekip 1 bardak kalana kadar suyu içtim ayrıca posasınıda yedim ☺️Ben açılmam kolay klsun diye yaptım ama günlük düzenli yaptıgım için birde hurmada baya vitamin oldugu için bebek kilo aldı şuan yemeyi içmeyi kestim meyve yemek ve hurma bebek kilosuna destek oluyomuş şekerli oldugu için
Usaanne Ben de 39+3 um gecen haftaki muayenede 2cm aciklik var dendi. Bu persembe de randevum var bakalim yurumeler, hurmalar, pilates topu ise yaramis mi