flz355 Akduygu Hem de ne kullanmak:) Hayırlı haberler alırsın ınsallah yarın o cıft cızgıyı gorursun canım 🙏🏻
Denizkasalll Akduygu ben. Diğer testleri kullandığımda hep pozitif gibi silik çizgi çıkıyordu sadece predictor bu konuda net sonuç veriyor yalandan felan çizgi göstermiyor yani kaliteli bi marka. Bu arada adetine kaç gün var?
Tazeanne0134 Akduygu ben kutusu turuncu olanı yapmıştım şuanda 14+5 haftalık hamileyim inşallah sende güzel haberler alırsın
Denizkasalll Momof2child benimde. Her yaptığımda silik çizgi çıkıyor ama kanda negatif çıkıyordu hep ben predictordan başka marka kullanmıyorum artık marka farklılığı olduğundada yanlış sonuç alarbiliyoruz işte insan deli oluyor ozaman
Momof2child Denizkasalll ben sana resimle atsam soke olursun nasil olmaz hamilelik boyle basbaya cizgiyle yalandan iste heveslendiryor gece ay baya ziplamsdm sevincmden sora regl oldm
Sevvaldal Akduygu degerim 37 iken sak diye gosterdi. Sabah idrari da degildi. Hayirlisi olsun insallah vardir🤣🙏🙏🙏
Denizkasalll Akduygu predictor early adet ggünü gösteren test değilmi? Predictor 6 gün önce gösteren var pembe kap inşallah ondan almışsınızdır 🤷🏻♀️
Denizkasalll Momof2child bende öyle hep kesin bar bu sefer dedim ertesi gün kan berdim hepsi negatif çıktı . Üst üste yapıp silik iki çizgi gördüğüm bile oldu
Denizkasalll Akduygu tamam canım doğru ozaman bende hep onu kullanıyorum inşallah o çift çizgiyi görürsün 😌 banada haber ber merak ettim 🙈👶🏻