Tugbanur cok guzel anlatmışsın cnm senın beklediğin gıbı tam bir bucuk yıl beklemiştim sonra hamıle oldugumu öğrendım herkes akrabalar arkadaşlar komsular herkes duymuştu ve benımle aynı anda hamıle olan ablam kuzenlerim en yakın arkadaşlarım da vardı o kadar mutluydum kı 7. Haftada kalp atisi duyuldu sonra 2 hafta sonra kontrole gırttıgımde doktor bebegin kalbinin durduğunu söylemişti 2 hafta boyunca içimde ölü olarak kalmış yavrum dunyam yıkıldı inanmadım inanmak istemedim saatlerce kürtaj olmayı bekledim tam 10 saat hastane odasında ağlayarak agrı içinde kürtajı bekledim tam ezan okunuyordu kürtaj olurken o an aglayarak rabbım nolur bana yardım et nolur bana bir daha bu acıyı yasatma dıye yalvardım gecmedı o gunler her gun bırı gecmiş olsun diye geldı benım acım o zaman daha katlandı ve benimle hamıle olan herkes tek tek dogurmaya başladı her bırı dogururken içim yandı cok caresızdım cok ve rabbım bana tekrardan nasıp etti su an 5 haftalık hamıleyım buna nolcak BIlmıyorum Allaha havale ettim sabrederek dua ederek beklıyorum Allah sabredenlerle beraberdir 🙏