Yilmayse KIZLAR sizde nasıl kaç saat de hareket ediyor bebeğiniz ? Benim için önemli eğer tam net cevap verirseniz sevinirim .
Dorukvedemirinannesi Yilmayse 37+5 haftalğm geceleri saat 23 den sabah ezanina kadar ara ara vuruyor balik gibi cirpiniyor falan ben gece çok meyve yiyorum sonra vitaminimide gece icip yatiyorum saat 8 gibi kalkip kan ilacimi iciyorum hareketli olmuyor o ara 2 saat falandaha uyuyorum 11 gibi kahvalti yapiyorum basliyor yine hareketlenmeye öğlende biraz sakinlesiyor aksam ustu bidaha hareketleniyor bu saatlerde iste yeterince açık yazdim öyle sordugun icib uzun oldu k.bkma 😄
Daisyy Yilmayse eğer bebeğinizin rutinine uymayan hareket tespit ederseniz ihmal etmeyin ve nst çekilin. Son haftalarda bu önemli. 38 haftalıkken hareket azlığı nedeniyle gidip acil sezaryene alındım. Ama çok çok az hareket ediyordu benimki. Endişelenmeyin. Sadece ihmal etmeyin ve nst çekilin içiniz rahat etsin.
Oglusannesii Yilmayse 37+2 hiç belli olmuyor yani bir günü bir gününü tutmuyor bazen çok az ediyor kafaya takılacak kadar ama bence gayet normal bi durum sonuçta hergünümüz aynı değil yani yoruldugumda genelde hareket etmiyor hiç
polyanne Yilmayse bende 37+5im bebeğim normalde çok hareketli özellikle gece olunca cosuyo iyice bugün ekstra bi hareketlilik var yani hareketini hissetmediğim 1 saat geçmiyor öyle söyliyim canım
Deletedmom0333 Yilmayse benım 37+2 de harektleri azaldı korkup doktora gittim soluna 1 saat yat bebegın hareketlerı 10 oluyorsa sorun yok az olursa yıne gel dedı takıp et bence sende o sekılde
Dorukvedemirinannesi Yilmayse en son ne zaman kontrol oldunuz doktorunuza bi sorun bu durumu yada acile gidin ihmal etmeyin.
Gominan 37+2 deyim şu an. Özellikle geceleri sol tarafıma yattığımda pıt pıt vuruyor bana . Gün içerisinde de özellikle rahat bi şekilde otururken tekmelerini hissediyorum. Azalma olur demişlerdi ama bende olmadı. Ama eminimki her bebeğin rutini farklıdır.