BiDunyaMutluluk Merhaba kızlar, 23+3 haftalık hamileyim Allah izin verirse oğlum olucak ve isim kararsızlığı yaşıyorum. İsimlerini nasıl koydunuz bebeklerinizin çok merak ediyorum ben bu gidişle karar veremicem gibi geliyor 🤭👼🏼
Gamizz BiDunyaMutluluk kız olsaydı eşim bulmuştu baya araştırarak anlamlarına bakarak oğlumuz olacağını öğrenince bu sefer ben işe koyuldum 😊 Erkek bebeğe isim çok zor bulunuyor cidden 🤦🏼♀️ Bende araştırdım anlamlarına falan iyice bakıp sonra seçtik eşimin de içine sindi 😊 Eşim ve bende kimseden fikir istemedik herşeyi ile kendimiz uğraşmak istediğimiz için kendimiz araştırdık🥰
Minikkalbimm Hem seslenirken guzel olsun hem anlamli olsun dedik 💁🏻Bi sevdik karsimizda ismiyle bi kizdik 😁bi sahiplik ekiyle baktik hepsi oldu bizce koyduk gitti doguverse de adiyla sevebilsek 💁🏻😂
Bertug-Tugberk-Mom Benimde oğlum olucak 19. Haftadayız ismi yok hala 😁 metehan ve yagiz isimleri hoşuma gidiyor ama net değilim. Napıcaz bilmiyorum 🤷♀️
BiDunyaMutluluk Bertug-Tugberk-Mom Metehan benim de çok hoşuma gidiyor ama eşimle benim adım e harfiyle başlıyor diye bebeğimize de e ile başlayan isim istiyoruz en azından iki isim olsun diyoruz, Metehan tek başına güzel bence 🤦🏽♀️ Ne kadar zormuuuş
Eminehmc BiDunyaMutluluk İlk oğlumun adı Hamza babası koydu ikinci oğluma hamileyim Buğra olacak inşallah ismi benim çok hoşuma gitti duyunca direk bunu koymalıyım dedim ha bide başında Aytekin olacak kayınbabamın ismi
espalp BiDunyaMutluluk ben Alp istedim çok. İlk bebeğimiz düşmüştü onun adını Alp koymak istiyorduk bu yüzden eşim bi daha Alp olmasını istemedi. Eren istedim onu da kişisel bi sebepten eşim tek olmaz dedi. Kendisi de hiç isim beğenemiyordu😂 sonra bi gün hadi ikisini birleştirelim dedi ve Alperen olmasına karar verdik🙏🏻 Her duyan aaa milliyetçilikten mi dese de asıl hikayesi böyle bizim oğlanın isminin🙏🏻 Benim için en önemli kriter Türkçe isim olması 🙏🏻 İkinci bi oğlumuz olursa bir gün onun adını da Alp Kağan koymak istiyoruz🙏🏻
Tugcet12 Minikkalbimm Minikkalbimm ne güzel sizler karar vermişsiniz bizde de cinsiyet daha belli değil ama simdiden arastırmaya girdik erkek olrsa adı ömür arel ama kızda dört beş isim arasında kararsız kaldım sanırım kız ısımsız kalacak 🤔😀
Minikkalbimm Tugcet12 bizim bu degisen kacinci isim bunda karar kildik bebegin her seyi kolay en zoru isim insallah en guzeline karar verirsiniz 💁🏻