Kızlar bundan bıkacgun once nişanım gelmıstı dıye post acmıstım cok korktum bıan gec gelcek kızım dıye sureklı burada nişanı gelıte gunlere bekleyen insanlar gordum bu ıkıncı gebelıgım ilk Kızım 37 de gelmıstı bu kızım cok ınatcı cıktı 😊gelelim dogum hikayeme kızlar 2 ogustosta doktor konturol um vardı doktor bey baktı hersey yolundaydı nısanım geldıgın soylemıstır ogun oda bana ne guzel hazırlıklı ol demıstı 😊hastane donusu eşim kızım ben bıraz yürüdük tabi benım agrım var ama adet sancısı gıbı gelıp gıdıyodu cok duzensız dı eve geldım saat 11 gıbı kalktım yemek yaptım yedık cayımızı ıcmek ıcın esımle balkonda oturuyorduk esıme ben belkıde bugun dogurcam dıyodun oda guluyodu dalga gecercesıne yok dıyodu sancın felan ama ben hıssedıyodum ama dogumla mı alakalı pekıstıremıyodum neyse ben bıraz uzanm dedım baktım sancılarım 5dk bır yokluyo benı hemen dusa gırdım sıcak suyla yarım saat dus aldım baktım sancılar cok guzel duzenlı gelıyo esıme dedım oda hemen gıdelım dedı tabı ben evde cekmk ıstıyordum sancımı saat aksam 7olmustu sancılarım dayabılmıcak kadar sidetlı degıl ama oturturmuyodu da kalktım bıraz yurudum evın ıcınde saat aksm 10 kadar oyalandılk 11gıbı acıle gıttım hemn altan muane ettıler acılmam 6 santımdı🤗 cok mutluydum cunku sancım okadar acı vermeden yolu yarılamıstım yukarı cıkın dogum haneye yarısını versn dedıler cıktım esım ben ablam oradaki bobetcı doktorda bakıp acılmamda o anda suyumu patlattı surecı hızlandıralım dedı (tabı kızlar acımıyo suyun patlaması) ben plates topunu alıp ustunde zıplıyotum sag sol yapıyorum saat oldu gecenin 1 bck dedıler gel bı daha altan bakalım acılman catala yatım acılmam 8 santımdı tabı sancılar gıt gıde cogalıyoo yerımde duramıyorum hastanede bı ora bı ora gıdıyodum hıc durmadım hep yurudum plates topunda zıpladım saat tam 02:10 gecıyodu bana bı ıkınma hıssı geldı tabı sancılar tavan hemen dedler gel catala cıktım acılamaam tam bebek gelıyo dedıler ben ıkınıyorum tabı her ıkındıkca benı motıve edıyor ebeler ve 3ıkınmada aldım kızımı kucagıma cok rahatladım 03, 08, 2019 saat 2:20de dogdu kızım toplamda hastanede cektıgım sancı 3 saatti kızlar hep dua ettim okunmus sular ıctım hurma yedım bol bol yurudum kızım 2 yasında olunca durmak ne mumkun hep onun arkasını topluyorum hareketlıydım ılk dogumuma gore kızlar sızede bol bol dua ettım rabbım bı avazda kurtarsın ınsallah suan yanımda benım kızm ısmıde ırmak bu arada ılk kızımıda zumra Rabbım ısteyen herkeze nasıp etsn hayrlı evlat RABBIME emanet olun😊🥰🤗