Gamze0144 Ne gzel keslmsti bi süredr yktu bulanti.iki gundur yine midem ağzımda çıldırcğm sizlerde de oluyor mu değil yemek yemek esim bile yerken midem bi fena.yemek kokusuna dynmyrm.🤮
Skn23 Gamze0144 ben öğrendiğim günden başladım kusmaya 🙄 16 dan sonra azaldı günde 3 kere falan kusuyordum
Gamze0144 Skn23 bana doktorum PRİLAM DR diye bi hap verdi onu kullaniyordum iyi geliyordu ama cok fazla halsizlik yapiyordu biraktim simdi yine eskisi gibi oldum midem cok fena 🤮🤮😔😔😔
Gamze0144 Skn23 yemek yiyememeyi gectim yemegin kokusuna dayanamuyorum.esim yemek yerken ben hayattan soguyorum o derece bulantilarim😔😔😔
Deriko Gamze0144 aynı ılacı bende kullanıyorum hala bıle ıkıncı kutuya gectım ıcmedıgım an gunde altı yadabyedı kere falan kusuyorum doktorum kullan dedı kendıne ıskence etme dedı ılacında hıc bır zararı yokmus 10hafta oldum
Hllswm Gamze0144 vermişti arada bi kullandım ama oda bi kaç saat sonra etkisini yitiriyo bunun tekrar caresi sabır canım baska bişi değil
ZeynebFuad Bende agzima eksime geliyor ne yedimse 10 dakika sonra midemden eksimis tat geliyor🥺 12+5 haftaligim
Esrabatman Benimde 7. Haftada bulantılar başladı sonra kusmalar birşey yemeden yaşanalar 18 dem sonra biraz yemeye başladım tabi tamamen geçmiyor mide ekşimesi yanması farklı şeyler derken 30 dayım şimdi bile midem hala hassas
Gamze0144 Esrabatman bazılarında bünye kaldirmiyor sanırım.ilk gebeligimde boyle degildim bu cok fena 😣😣
Gnc33 13+6 haftalığımda bende allaha çok şükür bu aralar bulantım yok kusmamda 2 3 günde bir oluyor ama sıcaklardan mı nedendir hep kendimi halsiz karnımı huzursuz hissediyorum 😐