Gzrilknur denizers neden erkenden pes ediyorsun bu kadar mücadele vermişken. 12. Gün geldiyse 15. Günde gelir az sabır. İğnenin etksi geçince test sıfırlanıyor. Bi kaç gün sonra tekrarlanırsa silik çizgi görünür. Ben sabredip 14. Gün test yaptım. Sonra 15. Gün yaptım. Şükürler olsun ki ertesi gün hastaneye gidip kan verdim 128 çıktı değerim. Demem o ki. Bende çok bekledim. Anlıyorum seni. İnan biraz daha sabırrr🙏🙏🙏
denizers Gzrilknur canım ne bileyim 3 düşük yaşadım hep umutluyum aslında ama bazen insanı yoruyor böyle olmak ,adına çok sevindim.canim inş güzel haberler alırız hayırlısıyla,
May18 denizers ben cızgıyı goruyrn ama bilemem ki bnde cıktı ama Baska arkadaslar da 15 gun sonra artanı da var hayırlısını ıste smdı olup kimyasal olabilir dusuk olabılır sonra keske o cift cıgzlye olsa o isler. 1 hafta oldu benm hala diken ustunde beta takibi yapıyrm kafayı yememek ıcın git kan ver snra crs yine ver Baska yolu yok o cızgı kere bakmakla olmuyor ınan bı sure sonra
denizers May18 biliorum canım ben 3 kere düşü yaşadım maalesef o duygular o kadar yakın ki bana :( hayırlısı olsun diyorum hep ,
denizers Duuyguum canimmmmm inşallah yükselir adet agrım var ama umutla bekliom 2 gün sonra olmazsam kan veririm cnm
denizers denizers Gamzesolmaz ne kadar vardı canım.adetine peki,benim.4 günüm falan var ,bilmiyorum.umarm öyledir canim
Duuyguum denizers inşallah için rahat olsun yükselir canm yarın da yap test eğer elinde varsa akşam da yapıp atsana bi
Gzrilknur denizers korkma canım ümitsizliğe kapılma asla. Sürekli umut içinde bekle. Rabbim nasip etsin inşallah 🙏🌺
denizers Duuyguum canım.sabahtan akşama yükselir mi ki,yarın sabah da yapayım bari canım sonra da zaten çıkmazsa adet gelir
Duuyguum denizers eğer varsa akşamki idrar da da çıkabilir diye dedim canm sabah yap inşallah çıkar canm haber et
denizers gamzerk gamze nete hızlı resim yaz ordan yüklenip canım Ama testlerim siliklesmesi azalıyor coglamasi gerekmez mi
gamzerk denizers yarin direk kan var benimki ayni seninki gibi cikti gitti. 5 haftalik hamile ciktimm insallahh insallah sende olesindit ama olesin bak :)
NurdanHakan denizers sizi umutlandırmak istemem ama bende oğluma hamile kaldığımda ilk böle çıkmıştı kimseye söylememiştim her gün test yaptım sonra göze iyice gelince ikinci çizgi hemen kan tahlili ve birde doktor kontrolü çok şükür bi Oğlum var yine süpriz halde hamileyim allah sizedee sağlıklı bi gebelik nasip etsin sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah
denizers NurdanHakan ay çok teşekkür ederim ,güzel dualarınız için ,sizin de hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah,testi yaptığınızda kaçıncı gününüzdü acaba,benim azalma.oldugu için biraz umudum kırıldı açıkçası