Nisannasell Kızlar dün randevum vardı doktora gittim 13 haftalık hamileyim cinsiyeti sordum bi çıkıntı var erkeğe benziyo ama emin olamadım dedi cinsiyet 13 haftada belli oluyo mu
Adves Nisannasell Benimde 12 haftada soylemisti ama emin olmak icin 16 haftada netlestirirz dedi 16 haftayi bekle canim netlik icin
Esrazkrn Nisannasell canm benimde aynen senin.gibi 13.haftamda gittim doktorumun ilk cumlesi çıkıntısı var demek oldu şuan 20.haftam erkek değişmedi
MMomy Bizim 11de gösterdi kendini erkek biraz daha bekleyelim tabi dedi 14de başka doktora gösterdim oda erkek dedi erkek kaldı yani bebeğin göstermesine bağlı
Nisannasell Ikbalper aminn canım aminn allah cümlemize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağımiza alalim inşallah ❤🤲
1104ay Valla banada yumurtaliklari bak bu erkek dedi 12. Haftamda hemde renkliydi ayan beyan goruluyo dedi ama 16 oldum iki kere kiz dediler ayrintiliyi beklemek lazim p
Esrazkrn Nisannasell canım ben ilk cocugumun hayırlısı ile erkek olsun istiyordum çok şükür öylede oldu hamd olsun