Zulubik Xxwoman ben. Normal adet zamanım nasılsa o şekildeydi. İki gün geçince test yapıp pozitif olduğunu gördüm.
NihanMine Xxwoman ben normal adet zamanımda ki gibi yaşadım herşeyi tek fark akıntım yoğundu onu da sık sık enfeksiyon olduğum için sanmıştım 1 gün geçince test yaptım şuan 19 haftalığız kızımla 😂
Sermec Ben hıc belirti yasamadım hala da pek yok 5 haftalık hamıleyım hatta adete 3 gun kala kuruluk başladı dedım kı adet olcam ama hamıleymişim hala öyle ğöğüs agrım bıle yok gıbı
Xxwoman Sermec akıntı oluyo diyolar ama benim tabi çok az hergün akıntım oluyo başka da göğüslerim yandam dokununca hassas ağrıyo
baltacirahsan Sermec kuruluk derken? Hayırlı olsun bu arada rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin🙏
Zulubik Xxwoman evet normal idrar testi ile çift çizgi gördüm. Ertesi gün gidip kan verdiğimde 500 çıkmıştı.
Sermec Xxwoman canım benım hala arada bır gelıyo akıntı bazen bakıyorum bıraz kuru gıbı yanı her an her şey olabılır bekle canım hayırlısı olsun inşallah
NihanMine Xxwoman yani yanlış anlama asla umutlandırmak için yazmıyorum bende ki tek fark buydu herkesde farklı olur mutlaka inşallah senin ki de benim ki gibi bir belirtidir 😊