Suna_Aysal Kizlar 24. haftamda 33 mm sizce nasil . Doktorum iyi diyor ama 35 ile 40 arasi olmak zorunda degilmi bu haftalarda
R_abia Suna_Aysal 25 mm sınır siiznki iyi bencede şuan 20 nin altına düşmediği sürece. Haftamda benim rahim ağzı uzunluğım 13 mm e düşmüştü
espalp Suna_Aysal bilmediğimden soruyorum benimkini doktor ilk kez 29’da söyledi ama mm değil cm söyledi. Bende mi bi gariplik var🤦🏼♀️
R_abia Suna_Aysal rahim ağzı yetmezliği 🤷🏻♀️ Sadece kısalık olmadığı için acil serklaj oldum 3 cm açılma ve hunileşmede vardı tek başına kısalık 20 nim altına düşmediği sürece çok sıkıntı değil diye biliyorum ☺️
R_abia Suna_Aysal hayır rahim ağzına dikiş atıldı işte serklaj yani dikiş tutuyor şuanda sadece 31 haftalık olduk çok şükğr 2 ay oldu dikiş atılalı lavoba harici kalkmadan yattm hep doğuma kadar da böyle
zeynepppp84 @ [1. ](` url `) Kızlar 28 haftalık hamileyim 13. Haftada serklaj yapıldı bir haftasır kasık ağrısından yürümekte zorlanıyorum benzer durumda olan var mı dr sürekli yatma ama ayakta da çok kalma diyor @[ ](### url)