Kızlar çok özür dilerim bu konuyla ilgili çok post açtım ama gerçekten anlam veremediğim bir durum yaşıyorum hayatımda ilk kez. Yok. Ne yaptıysam vuramıyorum insülini. Öğlenki dozumu vuramadım yine sinir krizi geçirdim panik atak gibi oluyorum. Bütün vücudum uyuşuyor kalbim ağzımda,bacaklarımı hareket ettiremiyorum ve karnım kasılıyo. Ağlamaktan nefes alamıyorum. Hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum ve asla iğne fobisi olan bi insan değildim. Hayır bunu 4mmlik iğne yüzünden yaşıyor olmamdan dolayı çok utanıyorum.
İnsüline başlamadan önce iki gün diyetle düşürmeye çalıştım şekerimi düşmedi. İnsüline başladım daha da yükseldi. Yani aşırı bir yüksekliği yok ama sınırın üstünde. Ben böyle krize girince sürekli,eşim de yapma iki gün iğneyi,pazartesi doktora gidelim tekrar dedi. Hap kullanamıyorum sanırım hamile olduğum için. Yatırmasına bile razıyım doktorun. Şekeri insülinle düşmeyip hastaneye yatan var mı aranızda? Yani kullanamıyorum insülini. Gerçekten şu an bütün vücudum yorgun. Bebeğim çok sağlıklı çok şükür. Şekeri olan bi annenin bebeği gibi değil dedi doktor dün. Ama korkuyor insan. Diyete devam edip hastaneye yatırsa birkaç gün. Şekerim düşünce çıkıp yine diyete devam etsem olur mu acaba. İnsülini düşününce aklımı kaçıracak gibi oluyorum. Çok kötüyüm gerçekten.