Duuyguum Hanımlar merhaba 21 küsür haftalık hamileyim şiş ve gergin olan karnım üç dört gündür inmiş yumuşamış bebeğimin hareketlerinde sıkıntı Yok tekmelerini hissediyorum ama patlayacak gibi olan karnım neden indi başına gelen yada bilgisi olan var mı
Muallimehanim Duuyguum İlk 3 ay Progesteron hormonundan dolayı şişlik çok fazla oluyor. Zamanla azalması normal endişelenilcek bi durum yok bence. Benimde öyleydi şu an karnım ilk zamanlara göre daha küçük
Efsoo Duuyguum benim o haftada olmusdu.herkes derdi bana canim.ama haraketleru hiss ediyordum yani.doktora gitdim suyun azalmis dedi.bol ssu ic dedi.su icdim bu defa su fazlaligi oldu😂😂😂😂benim karnim birden kuculur birden asiri buyuk gorsenir bana suyundandir dedi doktor7m.sende bi gorul canim sirf sudur deemem cunki herkesde farkli.ama yumusama sertlesme cok oluyor
Gmsm Duuyguum bende 23 haftalık hamileyim ve karnım hareket ettikçe sisiyor ve çatlicak gibi geriliyor dinlence veya sabahları yumuşacık oluyor
61hok Duuyguum ben 21. Haftamı bitirmek üzereyim geçenlerde aynısı oldu karnım baya küçülmüştü yumuşamştı çok şükür hamd olsun iyiydi gördğmde sanırsam Arada olyr ama ben de çok korkmuştum 😥😊
Duuyguum Muallimehanim kaç haftalıksın bilmiyorum ama 20. Haftama kadar şişti canm ilk üç yoktu karnım
Duuyguum Muallimehanim çok aşırı gergin hissediyordum semsertti tuhafıma gidiyordu böyle daha normal göründü gözüme
Nilveannesi10 Efsoo bebegin suyu bizim içtiğimiz suyla hiçbir alakası yok yalnız. Bebegin idrarı oluşturuyor suyunu.
Duuyguum Efsoo akıntım da Yok ama senin var mıydı canm suyumu dA ihmal etmem ama dr ne kadar iç dedi sana suyu
Bdjd Efsoo suyun azligina gore ancaq dedi su ic ya sistem falan yazdi? Mende 12 heftedi deyir su azdi sistem falan yazib😕
Efsoo Nilveannesi10 bana doktor su cok azalmis dedi.o uzden iç dedi.hatta gec kalmisdim yatis yapicakdilar bana 4 hafta oyle devam ettim.sonra odemlerim basladi ve su sinirdan yukselmis dedi.son aylardi bende normasina döndu yani
Kovaburcu Nilveannesi10 bebeğin suyunu havuc suyu arttırıyor diye biliyorm bende arkadasım öyle arttıtmış
Ezgimrt1 Nilveannesi10 söylediğinizi ilk defa duydum peki o zaman içtiğimiz su bebeğin suyuyla alakalı değilse neden bize doktorlar ısrarla su için diyorlar
Nilveannesi10 Duuyguum perinatoloji bölümünde yatıyorum suyum çok olduğu için profesör doktor böyle bişey yok dedi. Ama tabi herkesin inandığı doktor kendine. Zaten böyle olsaydı diyet yemeği çıkartırdı hastane bana .
Efsoo Duuyguum benim akintim vardi.ben gunde 3-4 bardak icerdim.hic 1litre falanda olmazdi.bana 3 litr ic dedi.bende icdim o aralar karpuz falan cikmisdi yedim oyle siniri gecti.azcik ic dedi.oyle etdim simdi normal cok sukur
Duuyguum Efsoo ay çok az içiyormuşsun sende benim üç litreyi buluyor günde yatana kadar canm bu arada akıntın nasıl bir akıntıydı iç çamaşırın ıslanacak kadar oluyor muydu
Duuyguum 61hok ay hiç sorma dr pztesi gel diince bi telaşlandım soğuk soğuk terledim karnıma ağrılar girdi inşallah herşey yolundadır ya
Nilveannesi10 Ezgimrt1 vücudunuz ödem yapıp şişmemesi için 3 lt su içilmesi gerekiyor hamilelikte . Az su içtiğimizde böbreklerimiz sıkıntı çıkartabiliyor. Gebeyken dialize giren cok fazla hasta var 😪