Hamisbranne_ Arkadaşlar acil sorum olacak 6+5 gebeyim . 1 hafta önce hafif lekem olmuştu. 1 haftadan beri yoktu. Lavaboya gittim 1 damla kırmızı kan devamını afedersiniz peceteye sildim kahverengi acaba nedir bu yaşayan oldu mu?
esrtsn24 Hamisbranne_ bnmde olmuştu canım ama sdc bi defa oldu bir damla kadar yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle
Kadriye-melek1 Hamisbranne_ 10 12 hafta olana kadar sürekli kahve geliyordu sonra kesiliyor o akıntı beyaza dönüyor
Seda5892 Hamisbranne_ kırmızı kan yeni kan demek düşük yapma riskiniz olabilir ben bir damla kan ile bebeğimi kaybetmiştim göz ardı edilecek bir durum değil
Hamisbranne_ Suna_Aysal hep hafta sonuna denk geliyor o yüzden doktoruma gidemiyroum acile gidince hemen kan vs. Alttan muayene yapalım diyorlar bidaha gitmek istemiyorum bide belimde aşırı ağrı var😓
Hamisbranne_ esrtsn24 belimde de çok ağrı var bide karnimda aynı şekil adet sancısı gibi gelip gidiyor ya acaba nolacak hayırlısı bakalım
Hamisbranne_ Kadriye-melek1 ya düşük tehlikesi faln olablr diye okudum nette o yüzden aklım takıldı çok teşekkür ederim
Beyzanur_02 esrtsn24 Esme1989 AygyulSina Busimss Hamisbranne_ kızlar burda konu açılmışken bende sorayım bari 12 haftalık hamileyim geçen gece ilişkiden hemen sonra lekelenme yaşadım daha önce hiç olmamıştı sabah kalktığımda birsey yoktu akşam üstü tekrar lekelenmem oldu bu günde az önce biraz oldu acaba böyle birsey yasayan var mı aranızda? Düşük tehlikesi olabilir mi yoksa ilişki yüzünden mi oldu ki
Esme1989 Yerleşme kanaması olmaz bu haftada düşük tehlikesi bu vakit kaybetmeden doktora gitmen lazım bende geçen sene böyle lekelenip kan geldi ve ben düşük yaptım malesef burda zaman kaybetme acile git hemen kuzum
Busimss Beyzanur_02 bunu doktora sor istersen canım çünkü her türlü kan ve kahverengi lekelenmeler riskli olarak görülüyor hiç vakit kaybetmeden sor. Normalde diyorlar bazen ama bunun riskini almamalısın
aslimutlu1 Beyzanur_02 canım benim de basıma geldi ve saha sonrasında cok kanamam oldu . Gittiğimde düşük tehlikesi var dediler . O yüzden ihmal erme derim canım .
esrtsn24 Beyzanur_02 bnce doktoruna sor canım bn daha hamile olduğumu bilmeden kahverengi leke olmuştu hatta adet oldum sandım ama olmadım hamileymişim senşn yaşadığın gibi bişey yaşamadım
SeymaAkyol Hamisbranne_ ilk hamılelıgımde sendekı belirtileri yaşadım onemsemedım sonrasında kanama arttı bel ve kasık ağrısı kanama düşük tehlıkesıdır yerleşme kanamasıda olablır ama hastaneye gidip kontrol ettırmende fayda var progestan verirler en azından yada düşük önleyici iğne falan
Hamisbranne_ AygyulSina gittim kese sağlam diyorlar dinlen diyorlar progestan devam et diyorlar gönderiyorlar kendi doktorum da dinlen demişti ama bugün geldi 1 haftadır yoktu 🙏teşekürler