__birafitap__ Kızlar silivri kolanda bayan iyi bir doktor arıyorum tüm gebelik boyunca gidebileceğim ve kolan hastanesi fiyatları nasıl muayene tahlil kan vs 😊
ilknur-atc04 __birafitap__ bende silivri kolana gidiyorum 1 erkek 1 bayan doktor var ben ümit beye gidiyorum birde hafize hanim var 85tl muayne ücretleri
__birafitap__ ilknur-atc04 eşim bayan diyor kesinlikle çok kıskanç randevu da almış arkadaşlarına sormuş umarım memnun kalırım medical parkta emine özcan diye bir doktora almış 💜
__birafitap__ ilknur-atc04 evet cezaevi lojmanlarına taşınıyorum yarın şimdi ferahevlerdeyim siz neredesiniz💓
ilknur-atc04 __birafitap__ annem 9 sene önce emine hanimda doğum yaptı medical parkta senelerin doktoru oda iyidir birde duygu hanim var orda tavsiye ederim
ilknur-atc04 __birafitap__ Ben Çatalca'da oturuyorum da İlk doğumu da Silivri Kolan da yaptığım için yine oraya gidiyorum
ilknur-atc04 Tuanaa valla ben en son gittiğimde bir tane bayan doğum yapacaktı Doktor sezeryan için yatış yaptı o gün normal doğumda 2000 lira 3400 lira diye duydum demişti Ben daha erken olduğu için sormadım