SimayLina Aranızda 34 haftalık gebe olup grip olan var mı ?? 34 haftalık gebeyim ve 3 gündür gribim her geçen gün dahada artıyor sanki . Bebeğe zararı olurmu bir bileğiniz var mı ?
Handeaslan39 SimayLina doktoruna söyle canım ayrıca elma kaynat içine ıhlamur at iç balla çok iyi geliyor 🙂 Ve ıhlamur iç 🙂🙂
SimayLina Handeaslan39 ah olmayan doktorum mu 😫 canım ben Fransa’da yaşıyorum ve buranın çok iğrenç bir sistemi var seçtiğin doktor seninle 7. Ayına kadar ilgileniyor sonra seni hastaneye yönlendiriyor ve ebelerle muhattap oluyorsun doktorunu görmüyorsun 7. Aydan sonra. Ihlamur zararlı diye duymuştum ama ?
Handeaslan39 SimayLina ıhlamur zararlı degıl ay herseye zararlı diyor bu ınsanlar ben her gün hasta olmadığım halde 4 bardak içiyorum balla 🙂 Hele ki kışları ilk gebelıgımde de çok içerdim şimdide limon bal karıştırıp içiyordum çok şükür canım 🙂 İç ve elma kaynat ıhlamur at içine 🙂
SimayLina Handeaslan39 sağol canım yardımın için deneyeceğim inşallah faydasını görürüm. 3 gündür atlatamadım bir türlü
Elifafra Bir çay kaşığı bala bir çay kaşığı tereyağı ezip kür haline getirip yerseniz çok iyi geliyor