Mr1517 Buket27 evet zararlı canım , sırt üstüde önermiyorlar sağ sol öneriyorlar. Artık benim sağımda cürüdü solumda 😂🤦🏻♀️
Asknp Belli bi zamandan sonra istesende yatamayacaksın :/ ben doktoruma sorduğumda istediğin gibi yat demişti sağ sol zorlama kendini diye son aylarda belki farklı olur ama bilemiyorum Buket27
LINDAMAY Buket27 kendimi bildim bileli hep sırtüstü veya yüzüstü yatarım. Hamile kalınca ilk aylar istemeden yine öyle yatıyordum. Prof olan doktoruma sordum “sürekli yüzüstü yatıyorum bebeğe zarar veriyor muyum eziliyo sanki karnımda” doktor güldü “o öyle bir korunaklı yerde ki istesende zarar veremezsin. Zaten bir süre sonra yatamayacaksın o zaman da soluna yatarsan sindirim sistemin ve daha iyi çalışır” dedi. Onun için istediğin gibi yat
Ezgimrt1 Buket27 dr. Banu çiftçinin YouTube da videosu var bununla alakalı 5. Aya kadar yatabilirsiniz diyordu ben kendimi bildim bileli öyle yatarım ama bebeğimi ögrendimden belli yatmıyorum insan korkuyor öyle yatarken 😔
Ravza4141 Belli bir haftadan sonra yüz ustu yatmak zaten zor ,ama ilk haftalarda ben yatiyordum simdi sağa sola dönmekten Yoruldum özledim yüz üstü yatmayı ya.soruna gelince evet bebeği etkiler canım kan dolaşımı ve senin ağırlığın
Mr1517 Buket27 ilk ay diye değil devamlı sağ sol yatılmalı , zaten ileriki zamanlarda yüzüstü yatamazsın sırt üstüde sağlıklı değil
Tugba12345 Ilk 4 ay fln istedgm gbi yattm ondan snra karın hafif ciknca rahatsz etmeyeyim bebegi dye yüz üstü yatmadm ama sırt üstü bi süre dha yattm
Tugbanur Buket27 normal de hep yüz üstü yatardım ama öğrendiğimden beri yatmıyorum ne olur ne olmaz diye. Genel de sol tarafa yatilmasi öneriliyor kan akışı daha iyi saglaniyormus
BiDunyaMutluluk Buket27 canım ben 23 haftalığım hala yüzüstü yatabiliyorum ama oğlum yüzüstü yatınca aşırı tekmeliyor sanırım artık rahatsız oluyor öyle olunca da yana dönmek zorunda kalıyorum 🤭
Askkokuluyavrum BiDunyaMutluluk 23 haftalık hamilelikte de yüz üstü yatmak da nedir 😱 int Banu ciftcinin videosu var izleyin lütfen
Askkokuluyavrum Buket27 20 den sonra yatmamalısın ne yüz üstü ne sırt üstü özellikle sol tarafa yatın derler ama uyuştuğu icin hatta curuduguuu icin artık sağa da yatabilirsin
BiDunyaMutluluk Askkokuluyavrum tam yüzüstü değil canım 🤭 yarım diyelim buna. Zaten yatırmıyor bebeğim hep sağa ya da sola yatıyorum artık. Sağa yatınca da sol tarafımda belimde aşırı ağrı oluyor bazen 🤦🏽♀️
Askkokuluyavrum BiDunyaMutluluk haliyle tabi daha ilerleyen günler de daha da zor oluyor belki ben kiloluyum diye de daha çok zorlanmış olabilirim ama sağ tarafa yatınca sağ curugee çıkıyor sol tarağa yatınca sol çürüğe çıkıyor doktorlar asla sırt üstü yatmayın diyo ne yapcaz bende sasirdim kaldim Allahım hayırla sağlıkla kucağımıza aldırsın
BiDunyaMutluluk Askkokuluyavrum ben de kiloluyum ve skolyoz hastasıyım o kadar zorluyor ki gece. Zaman geçtikçe daha da zorlanıcaz sanırım. Sağ salim doğsun lar da alalım artık kucağımıza 🤷🏽♀️👼🏼