Begonvil 567 kız dedi direk. Ben çok sorgulamadım açıkçası. Ama hissetmiştim erkek oldugunu. 16.haftada başka doktora gittik erkek kesin dedi çıkıntıyı gösterdi
567 Begonvil insalah bendede aynısı olur ilk sana haber vericem senin bebiş pipisini saklamış sağlıkla kucağına alırsın insallah
Deletedmom000 Fulden benım 10 haf talıklen bellı olmustu oglumun sımdıkını bılemıyoruz yarın ıkılı test sonucumuzu alacagız :)
Deletedmom000 567 kızlar gec gosterıyor dıye bılıyorum canım erkekse en fazla 14. Haftada bellı oluyor neredeyse
AsyaNildaa 567 benim kızımda 13. Haftada %70 kız demişti.simdi 2.ye hamileyim çok şükür.haftaya cumartesi 12+2 olucam hayırlısıyla.insallah belli olur cinsiyeti, çok merak ediyorum.bi kızım olduğu için ikincisinin erkek olmasını ben de çok istiyorum ama tâbi her şeyden önemlisi sağlıkla gelsinler inşallah bebislerimiz 🤰🥰
567 Deletedmom000 Canım 11 haftalikta ikili taramada kiz dedi Kesin mi dedim pipi yok dedi bi kızım var oğlum olsunçok istiyorum sen deneyimlisin erkek sakları canim😚
Tstnptt Fulden 12 de 2li test yapıldı 14 de sonucu almaya gittiğimde tahminde bulundu 16 da netleşti 🥰
Deletedmom000 567 yok canım saklamıyor hıc ama bazen doktorlar hatalı gorebılıyor Allah gonulune gore versın 🙏🏻
567 Deletedmom000 Inşallah canım doktorda bilgili gibi ama umarım Bazen pipi gelişmiyor diyorlar o dogrumu canım sonradan gelisiyormus
RuzgarsMommy Kızlar ikili test zamani söylenen cinsiyete güvenmeyin değişiyor aklınızda olsun hatta sormayın bile bence insan inanıyor hemen 😊 Bana ikili test zamani doktor kiz bence dedi 1 ay sonra 16 haftayken yüzde 99 erkek oldu 😁
Deletedmom000 567 yok hemen gelısıyor dıye bılıyorum canım ben ama tabıkı hıc bırımız ne doktoruz ne de baska bısey o yuzden en ıyısını doktorlarımız bılır umarım erkektır :)