Dudus Fatma9438 göstermiyosa kızdır 😂 ben geç öğrendim göstermedi cimcime kardeşiminki erkek 10.haftada öğrendi
Elcinttk Fatma9438 benim de rüyamda cinsiyetini öğreneceğim günün gecesi kız verdiler elime.ve kızım olacagını öğrendim ertesi gün 😊
Bdjd Fatma9438 bende ruyamda iki defe kiz cocugu dogurdumu gordum bugunde konturole gideceyim cinsiyeti belli olsa yazarim buraga🤭😃
Rapunzel2019 Fatma9438 Ben ilk hamilelğimde kız olacagını , şuankinde ise erkek olacagını rüyamda görmüştüm.. Rabbim hayırlısını versin.
MinikPrensesAnnesi Fatma9438 bende en başında rüyamda kız görmüştüm kızım olucak 36 haftalık olduk 🥳🤩🌸
azizeguneyy Fatma9438 rüyanın tersi çıkıyor diye bir şey yok. ben 4 ay boyunca bebeğimin rüyamda kız olduğunu gördüm her gün, eşimde rüyasında kız çocuğu gördü. hatta kaynanamın rüyasına bile girdi. sonra bi baktık ki cinsiyeti kız🙊♥️
A_S_K Fatma9438 Ben erkek hissediyordum. Rüyamda kızım olduğunu gördüm. Sonuç 30+2 Kızımızı bekliyoruz 😍
Deletedmom2224 Fatma9438 ben ilkcocugumun erkek olduğunu hep hissettim hatta emindim diyim yani ama rüyalarda hep kız bebek görüyordum. Sonuç erkekti 😊 şimdi yine erkek hissediyorum ama oğlum kadar kuvvetli değil bakalım
Suhedaa Fatma9438 ben hep erkek gördüm ruyamda hatta akrabalarim bile erkek gordu bende erkek hissediyodum 32 haftaligim ve kizimizi bekliyoruz ❤🤭
ikicocuklubiranne Fatma9438 hissiyatım kızdı rüyalarım hep kız 😀 beni rüyasında gören herkes kız bebeğin olacak diyordu sonuç erkek 👨🎨 33. Haftadayız değişmez artık 😁
Ayseklc Sevda_aslan emin değilsen başka bir doktora daha göster istersen,en azından için rahat etsin derim..
meva_ Fatma9438 ben ilk rüyam da kız yastığı dikiyordum elim de pembe sonra o ay hamile olduğumu öğrendim hep erkek gördüm zaten erkek hissediyordum sonuç erkek ☺️
Desent Sevda_aslan detaylı ultrasona girmedin mi? Bir hayli büyük artık erkek olsaydı anlaşılırdı. Benim bebeğimde erken haftalarda yanlışlık yaptı doktor sonra düzeltti.
EngucluAnne Fatma9438 ben doğru düzgün rüya görmüyorum bende mi bir sorun var acaba hamileyken rüyalar artar derler normalde 🙄