DuyguVolkan60 Asfnags Bende bebeğimi 6. Haftada nokta şeklinde görmüştüm:) 9.haftada eller ve ayaklar kafasını gördüm bugün minik eller ve ayaklar vardı.
Asfnags DuyguVolkan60 bende bugun kalp atisini dinledim hemde sabah akşam muhteşemdi haftada iki kere dinlerim artik Allahım herkese nasip etsin
DuyguVolkan60 Crescenttt kan ve idrar testi istiyor doktor.bebekte iltihap varmı diye bakıyor birde şeker guatr varmı annede diye bakıyorlar o testte canım.
Elifcilerdogan Hepimizin gebeliği hayırlı olsun 🤗 Bende 7+5 günlük hamileyim. Son adet tarihim 26 haziran. 2 ağustos ta kesemizi gördük, dün de kalp atışını gördük hepimizin sağlıkla bebeğini kucağına almasını diliyorum.
Sumeyye_g Elifcilerdogan ultrason görüntün varmı bende yarın gidicem merak ediyorum o haftada nasıl göründüğünü
Elifcilerdogan Sumeyye_g canım siyah kese içinde minicik beyaz bir parça gözüküyordu. Kalbi de pıt pıt hareket ediyordu. Cok değişik insallah cok güzel haberler alırsın,😍henüz ağız burun vs belli değil
May18 Ben de varım doktor daha bebegi gorup bisey demedı zamanı ıcın hrlde kalp atisi ve embriyo olcumunu beklıo ama sata göre ben 6+5 in 8 Nisan dogum tarıhı ıcın 6haftanın basında bebegı goremedık 7 de yıne gidicez ınsallah görurum dua edin bana da arkadaslar 🐣👏
Sumeyye_g May18 bebeği gördüyse dert etme inşallah o haftalarda bazen küçük oluyor herkesin kalp atışı net duyulmuyor babada doktor Bebek var ama kalp atışı çok az duramayız demişti sonradan gittiğimde şükür net bir şekilde duydum inşallah sende duyarsın rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin
Sumeyye_g Kızlar bişey soracağım 🙈 son adet tarihini söylerken olduğumuz günümü yoksa adetimizin bittiği günümü söylüyoruz😊
May18 Sumeyye_g yok görmedi bebeği. ☹️kese ve yolk kesesi var pers günü tekrar cagırdı ınsaşalh görur ve duyarım 7.haftada
Elifcilerdogan Kızlar kalp atışı duymadığınıza uzulmeyin mesela benim doktorum kalp atısı sesini dışarıya verdirmiyor kesinlikle. İyi kalite bir ultrason cihazı var sadece yaklaştırıp kalbinin attıgını gösteriyor. İllaki duymak için üzülmeyin. Hepimizin bebeği iyi olsun insallah
May18 Asfnags kaçıncı haftada duydunuz acaba bnde bu hafta gidicem cok heyecanlıyım ınsallah duyarım 👏👏
Asfnags May18 ben ultrason da çalışıyorum bugün ultrason drum bakti hem sabah hem.aksam kalp atisi icin 7 h 6 g k doğuma gitmedim yarın gidicem
Denizgblk Merhaba kızlar 6+5 im ben de allah nasip ederse.. çarşamba günü ilk doktor randevum. Alttan muayene etme ihtimali var mı doktorun
Esarikay Denizgblk kalp atışını karından alamazsa alttan bakmak isteyebilir canım. Ben 6+4 de çok gaz olduğu için göremedim kalp atışını da yakalayamadı. Alttan muayene etmek istedi ben istemeyince tekrar karından denedi ekranda kalp atışını gördük ama duyamamistik 7+4 de tekrar gittik o zaman hem bebeği gördük hem duyduk
Sumeyye_g Denizgblk eğer Bebek görünmezse alttan da bakabiliyorlar cankm şakın dert etme baktır bi sorun olmuyor sağlık için Allah’tan daha ne t görebilmek adına baktıkları oluyor karından göremeyince