Momof2child Iliski sirasinda kuruluk olmasi baya beni incitiyor iliskide aci cekiyorm yanma oluyor sadece yumurtlama sirasnda kuruluk olmuyor bende
gulcan1221 Momof2child çocuk düşünüyorsan kayganlaştırıcı kullanamazsın spermleri öldürüyo sormuştum eczaneye etkiliyor demişti.
Tubasim Momof2child çocuk düşünüyorsan ben doktoruma bi kaç gün önce sordum Prof Ahmet barış güzel kesinlikle kullanabilirsin spermleri öldürmüyor rahat ol su bazlı kullan dedi.
Sbnm06 @Momof2child aynı durum evlendiğim ilk günden beri bendede var.Doktora danıştım ben bunu tedavi gerektiren bir durum olarak düşünmustum.Fakat doktor tamamen psikolojik dedi.Birlikte olmadan önce birbirinize karşı yaklaşımınız uzun olsun vs. Şeylerde. Bahsetti.Ben bebek yağı kullanıyorum.Zarari varmi bilmiyorm ama 8 aydır bir skinti olmadığı halde bebek olmuyor
Momof2child Evet cocuk dusunuyorm AMMA KURULUK OLUNCADA SPERMLER AZ YASIYOR BILIYORM.ONUN ICIN RAHATSIZIM.VE BENDE HISSIZLIK VAR ILISKI SIRASNDA HIC BIRSEY HIS ETMIYORM ARASTDRM ONU AMELIYATLA DUZELTE BILIYORLARMS KURULUGA SEBEBDE BENIM HISIZLIYIM BENCE