Buket38 firdevs normal dogumu destekleyecek onerilerde bulunuyor mu? Doguma eslerin girmesine izin veriyo mu
firdevs Buket38 veriliyor canım epidurelsiz ve dikişsiz Doğumdan yana çok çok mecbur kalmadıkça sezeryan kesinlikle yok eşin de Doğuma girebilir fotoğrafçısı falan var odaları çok temiz ebesi çok ilgili ve güler yüzlü memnun kalırsın canım Emin’im eylül ayında arkadaşım Doğum yaptı onun tavsiyesiyle gidiyorum ve ben de memnunum 24. Haftaya girdim herşey yolunda çok şükür 🙏
Buket38 firdevs randevu aldim bile 🙂 peki ultrason görüntüsünü telefona kayit etmeye izin veriyomu? Meltem hanım izin vermiyodu aileler uzakta oldugu icin merak ediyolar malum
Babyboymom Buket38 firdevs doğumu nerede yapıyor özel doktormu kızlae bana da bilgi verir misiniz lütfen
firdevs Buket38 veriyor canım ben bütün ultrasonlarımı wideoya çektim cinsiyetini söylerken ilk kalp atışını duyduğumuzda falan hepsi bir hatıra oldu benim için çok tatlı bir kadın ve insta dan takip ediyorsan doğurttuğu bebeklerle ve onlar büyüyünce falan bağını kopartmıyor 🤗❤
firdevs Babyboymom hastane doktoru canım güzel bir hastane odaları falan çok temiz ebeleri hemşireleri çok tatlı benim arkadaşım çok memnun kaldı ziyaretine gittiğimiz de bizde çok beğendik kararımızı öyle verdik canım🤗🤗
Buket38 firdevs hastaneden aradilar randevu iptal olmus çünkü doktor hastaneden ayrılmış tam bi dr buldum derken 🙁 nereye gittigini de söylemiyorlar
firdevs Buket38 hadi canım Alev hanım gitmiş mi hastaneden nasıl olur ya 14 Mart’ta randevum vardı ben ararım onu nereye gittiğini öğrenirim merak etme canım🤗
firdevs Babyboymom Ata sağlık hastanesi de canım doktor ayrılmış diyor arkadaş bakalım bi konuşayım da haber veririm yine tatlım
Mucizem09 Kesinlikle Prof.Dr Erol Tavmergen Türkiye’nin en iyi kadın doğumcularından.. Ülkemizde ilk tüp bebeği yapan doktor.. Ben çok memnunum doktorumdan canım kesinlikle tavsiye ederim. Alsancakta muayenehanesi Kahramanlarda da Tavmergen IVF Kliniği var..
Babyboymom firdevs tmm cnm çok sağol ben köyceğizdeyim de izmirde yapmak istiyorum doğumumu ondan bkdr soruyorum sağol 😊❤
Moulinrouge Arkadaslar dr.volkan dede nin muayene ucreti 300 tl.ama dogum icin istenilen hastaneye geliyor.mesela hastaneye 2500 dogum icin verdik volkan bey ne kadar aliyor bilginiz var mi
Buseataloluk Dr. Burak ağca üstüne tanımıyorum. İzmirdeki en iyi doktor diyebilirim. Ücreti biraz fazla ama bir kere gidin derim
Sirinsirin Buseataloluk doktorunuzun doğum ücreti ne kadar? Bir de ayrıca hastane ücretini biliyor musunuz.. benım doktorum var fakat hastane konusunda belirsizlik yaşıyorum 😕