Deletedmom381 Matmazell Ayy yok ben çıkıyorum kuzum bizimki bana deli gözüyle bakmaya başlamıştır herhalde 😅 Dün evde yemek yaparken dans ediyorum , akşam egzersiz falan yapıyorum rahat bırak çocuğu diye yalvarıyordu en son 😅😅 Birde dışarı çıkmasam hepten iptal olurum herhalde yine iyi durabiliyorsunuz ne güzel kuzum yolda yürürken bile kasılmalarım oluyor ama yok yani çıkıcam diye diretiyorum ben 😅
Matmazell Deletedmom381 yook bizimki sürekli bahane hep bi geçiştirme anca buralarda yürümeye çıkıyoruz 😂 cumadan beri yalvarıyorm sinemaya gidelm diye bebek gelmeden son kez 😂 orda doğurursan gürültüden diyo hahaha bende hemen çıkmaz o aşkım merak etme diyorm 😂
Kayrabsra Paapaatyaa aynen 38+2 bnde hiç bir belirti yok perşembe tekrar muayene var alttan bakıcak sizede baktı mı doktr korkuyorum biraz
Matmazell Deletedmom381 tabii ki bakalım inşallah salıya kadar gelirler ya bayramdan önce doğurmak istiyorum gerçekten artk sabrım kalmadı 🤭😬
Deletedmom381 Matmazell Bende öyle diyorum bayramdan önce gelsin bayramımız iki kat daha mutlu geçsin istiyorum ya 🙄🥰
Deletedmom381 Matmazell Bence de o kadar kolay değildir herhalde ya 😅 Dimi hep bir son kez şunu da yapalım bunu da yapalım oluyor hep aynı demek ki ya herkesin evinde bebeğini beklerken şu da olsun şunu da yapmadım demem bundan da geri kalmayayım psikolojisi oluyormuş demek ki yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi 😅
Aysen_10 Bebeğim kız yarın 40. haftam doluyor.Hic bir belirti yok olağan kasık ağrısı dışında.Ya da ben mi anlamıyorum acaba, canım hiç kıymetli degildir.Doktor günü geçti sezeryan yapalım der diye korkuyorum bu hafta gelsin artık ya sağlıcakla doğal yoldan.
Matmazell Aysen_10 doktorun sezaryen önerirse önce propess fitil deneyebilir miyiz diye sor canım o fitili alttan yerleştiriyolarmş açılmayı ve sancıyı tetikliyormuş sunide almana gerek kalmıyormuş bazen sancılarn güzel gelirse
Matmazell Deletedmom381 tabii ki kuzum onu bırakıp sinemaya falan hayatta gidemem ki özlerim bi kere ikincisi vicdan azabı duyarım 😅 iki yaşına kadar yanından oek ayrılmamayı düşünüyorm Allah nasip ederse o günleri görmeyi inşallah 😊 işte annem baksın geziyim kafasına hiç girmem
Deletedmom381 Matmazell Bende bende kuzum kendi çocuğuma kendim bakmak istiyorum kendim yetiştirmek istiyorum birşeyleri bu saatten sonra yapacaksam da onunla yapmak istiyorum onu evde bırakayım o beklesin ben bir istediğimi yapıp geleyim kafası bende de yok dediğin vicdan azabı duyarım 😊 Amin kuzum inşallah hayırlısıyla görürüz o günleri de 🙏🏻🥰🐣
Deletedmom381 Matmazell Valla bak yine aynılarını yaşıyorum yarım saattir 10 dakika da 1 sancı geldi gitti geldi gitti devamı yine gelmedi kuzum ya 😣 Doğuran buraya yazsın 😅
Deletedmom381 Matmazell Yok bacım beceremedim ben bu sporu 😅😅 Kontrole gidiyorum bakalım ne diyecek doktorumuz 🙄😅
Matmazell Deletedmom381 hadi inşallah güzel haberlerle yaaa bana da yaz merak ederm 😊 bana da perşembe gel dedi ama çok kararsızım gidip gitmemek knusunda 😪 hafif sancılarım var gelip gidiyo ama işte ne biliyim emin olamıyorum 😬
Deletedmom381 Matmazell Yazarım kuzum 😘 Öncesin de bir git istersen kuzum ya şüphe kalmaz aklında yalancı diyoruz hep anlamıyoruz da en yaşadığımızı 🙄 Hayırlısıyla birde biz doğuraydık iyiydi 🙄
Deletedmom381 Matmazell Kuzum bize gün verdi doktorumuz 8’i gece 12’de yatış yapılıyor suni sancı deneyeceğiz bayram öncesi yapalım dedi doktorumuz valla benim canıma minnet dedim bende 8’i gece kavuşuyoruz inşallah hayırlısıyla 🙏🏻🐣