Sonunda doğurdum. Hiç normal doğum yapamayacağımı zannettim ama yaptım. Sabah saat 11 de normal poliklinik muayenem sonrası doktorum yatış verdi ben de hazırlıklı gelmiştim zaten. Ağrım sancım hiç bişeyim yok doğumhaneye yatırıverdiler. Bu arada Eskişehir şehir Hastanesinde oldu tüm takiplerim, gebelik şekerim var ve aynı zamanda troid kanseriyim. Doğumhane de sancı çektiğimiz odalar tek kişilik ve aynı odada doğum yapıyorsunuz. Suni sancı verilmedi hiç, NST ye bağladılar 11:15 de akşam 17 ye kadar çıkarmadılar, bu arada hiç olmayan sancım yavaş yavaş kasıklarımdan ve makattan vurmaya başladı. 17 de kalktım bi duş alayım diye tabi bu arada hiç açılmam yok. İçeri eşimi aldılar. Allah razı olsun beni hemen yıkadı ve belime masaj yaptı, yatağıma geldik sancımın biranda şiddetlendiğini hissettim hemen ebemi çağırdık bir baktı 7cm 😃ama ben ağrıdan bayılmak üzereyim sancımı ayakta karşılayamıyorum. Ebem tekrar duş önerdi ve duşta çömelerek ıkındık saat 20 olmuştu. Ebem duşta tekrar baktı ve tam açıklık Zuhal 10 dkka içinde doğuruyorsun dedi. Yatağa geçtik eşim hep yanımdaydı bi ara ıkınmaya gücüm kalmadı baktım eşime benim yerime o ıkınıyor 😂 son bir kez daha gücümü toplayıp iki kez güzelce ıkındım hiç kesmediler yırtık, kesik yok ve saat 20:20 de bebeğimi kucağıma verdiler. 3.690gr doğdu. göbek kordonunu ben kestim ellerimle eşimle hem ağladık hem güldük 😅hiç doktor görmedik bu süreçte ve hiç de ihtiyaç duymadım, çok şanslıydım ki ebem ve yardımcıları çok destek oldular doğumhaneyi çınlattım bağırmaktan ama bir kez olsun bana kızmadılar. Şimdi güzel kızımla odamızdayız. Allah kimseyi bu yolda oyalamasın, isteyen herkese Rabbim bu duyguyu tattırsın. Darısı sizin başınıza kızlar, sağlıcakla evlatlarınızı kucağınıza alın 😘😘