Mr1517 Tazegelin12 Allahım o günleri göstersin şafak 75 🙏🏻❤️ Sular seller gibi doğur inşallah canım sağlıkla kucakla 🤚🏻
Kanayran Tazegelin12 Heyecan korkuu merak ve biran önce gelmesini istemem bizimde son 20 çok merak ediyorum nasıl olucak doğumum hepimize Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin🙏🙏
Tazegelin12 Mr1517 Amin insAllah cümlemiz insAllah sag saglim kavusalim bebislerimize 99dan sonrasi hemencicik geciyo 😊😊
Tubabulat2018 Tazegelin12 amin insallah canim bianonce gelsin istiyorum sabirsizlikla bekleniyor kendileri 😁
R_Arslan Ya 2 gundur sert kasilmalarim oluyor. Kasilma girinve nefesim draliyor herkes ayni mi dogum yakin mi kafamda deli sorular🙊
Tubabulat2018 R_Arslan evet canim benimde oyle bugun gün boyu ara ara agri girdi ama karin ve kasiklarima bebegim kasildi toplandi benimde kramp gibi ayni sharalar sık oluyor
Tazegelin12 R_Arslan 29dan beri surekli var kasilama bende erkem dogum riskim vardi ama cok sukur 37+1 olduk
R_Arslan Tubabulat2018 kasilma sirasinda boyle nefesim kesilmiyodu yaa simdi vajinal agri bile oluyo ilk gebelik olunca ne tecrubesiz oluyo insan yaaa altinda bin tane sey ariyorm😂
Tazegelin12 Kanayran Meraktan ölecegim 😂😂 nasil bisey acaba diye 😊 amin insAllah sag saglim alalim insAllah kucagimiza hepimiz
Tubabulat2018 Tazegelin12 evet ya zaman duruyor gunler gecmiyor biyerlerim agriyormu diye kontroller oluyor sicaklar cabasi 🙈
Tubabulat2018 R_Arslan 😂😂 aynen oyle valla bi nisan filanda yok olsa dicem heran olucakta yok 😁 o vajinal agri bende 35. Haftamdan bu yana var hala devam ediyor vucudumuz hazirliyormus kendini ondan agri oluyormus canim doktorumdan ogrenmistim.