sevmeh Duygucglr 1 bardak soğuk süt iç benim pek olmuyor yanmam olunca da süt iyi gelirdi bana umarım sizede gelir
SemaSalihh Duygucglr benim kadar çeken olmasın miğde yanmasını 37+5 im hala çekiyorum Soğuk süt muz yada maden suyu dene ben maden suyunda buluyorum çözümü azar azar içme su gibi iç afedersin geğirticek seni rahatlayacaksın. Doktorum renni duo verdi onu çok zorlanmadıkça kullanmıyorum en iyi maden suyu geliyor dene gör
CerenKG Bende çok fenayım yanıyorum 🔥 🔥 🔥 2 ölçek şurup içmeme rağmen geçmedi sürekli ağzıma geliyor yediklerim 🤦🏼♀️
Pink0808 Süt elma geçircek şeyler değil şurup hiç bir işe yaramıyor 9 aya kadar devam ediyor acaip kötü durum ben aç karına ilaç içiyorum doktorum verdi maşallah hiç bi daha gelmedi rahat uyuyorum öncesi kusarak ağlayarak uyanıyordum 🙁🙁
Esramese Duygucglr soda icerek midemdeki gazi atmasini sağlıyorum cok iyi geliyo tamamen gecmesi icinde bnm gibi dogumunu ypmsn lazm 🙏
2melek_1prens Esramese valla öyle oluyordu zararlı olduğunu söyleyenler çoktu ama aşerer gibi canım istiyordu ve iyi geliyordu günde 5 6 7 farketmiyordu
Esramese 2melek_1prens bn cok yedim canim gunluk onsuz kahvalti yapamzdm 😁 amaaa benden gecti artk icmedim surup denemedim yontem soda haric fayda etmedi ama en buyuk fayda oglum dogdugunda oldu ve 9gundr ne midem yanıyor nede baska bisey
Duygucglr Teşekkürler arkadaşlar midemin yanması falan hepsi eklenince saat 1de yattım 3den sonra daha uyuyamam zaten şimdiden böyleyim nolcak bilmiyorum inşallah geçer😔