Kadriye1 Kızlar bebekleriniz kaç gram kaç cm benim 24+3 günlük gebeliğim. Bebeğim 680 gram haftasıyla uyumlu mu sizce ? Sizlerin nasıl?
Busraoz Kadriye1 23+4’te 616 gramdı. Şimdi 25+5’im daha var doktor randevumuza. 27. Haftalara denk geliyor bakalım ne kadarlık olucak miniğim.
MammaB Kadriye1 doktorunuz herhangi bir uyumsuzluk durumunda size bilgi verecektir. Tüm doktorlar bu şekilde kilo kıyaslamasının doğru olmadığını söyler bilginize 😊
DnzNhr 21 haftalıkken 560 gramdı sanırım tam hatırlamıyorum şuan 24+1 haftalık kaç oldu bilmem önümüzdeki hafta kontrole gidicem ozmn öğrenicem ama çokta takmıyorum açıkçası sağlıklı olsunlar daha önemli 🥰
Mrvn Kızlar, benim göbeğimde batma oluyor acıyor bazen siz de de var mı?? Ayrı başlık açmak istemedim ben de 25. Haftadayim
nilaylaylaylay 22 . Haftamızda 480 gramdı. 26. Haftaya girdik ne kadar olmuştur bilemiyorum. İnşallah 750 olmuşuzdur. Ziraaa bu aldığım kilolar kızımda değil bendeyse doğunca cimciklerimmmm 😄
sevgitekes nilaylaylaylay olmuştur o kadar benimde 22+1 de 476 gramdi 27+3 te gittik 1 kilo 22 gram olmuş