Songulaltundilek Bir sebepten ötürü sinir krizi panik atak geçirdim internetten araştırdım bebeğe etkisi büyükmüş 😭 ve şimdi endişeleniyorum kendimi nasıl kontrol edeceğim eğer bir kez daha yaşanırsa yardımlarınızı bekliyorum ...
Suhedaa Songulaltundilek ne gibi bir etkisi varmis ki.. bende.ilk zamanlar surekli nefes alamiyo givi his yasiyodum cok sinirleniyodum ki halada oyle sinir krizi gecirmedim ama bazi geceler sanki hic sabah olmicakmis gibi geliyor sebebsiz korkuyorum ve uyuyamiyorum dar bi alana girince otoparkta bile sanki ustume cokecekmis gibi geliyor panik atak baslangici galiba hamileligimde basladi bunlar
Deletedmom0333 Songulaltundilek bende ilk haftalarda bilmeden hormonlardan dolyı sanırsam eşimle tartışmıştım sinirlenip elımi elbise dolabının aynasına gecırmıştim sonra kanada hala da izi var hamıleliğimi ögrenince anladım neden bu kadar sınırlendıgımı normalde boyle bi harekette bulunmam
Songulaltundilek Suhedaa aklımda kalan en kötü etkisi ölü doğumlar 😭 onun haricinde bebekte duygusal sorunlar çıkabiliyormuş hiperaktif olabiliyormuş çok korktum inşallah böyle şeyler kimse yaşamaz
Feyzanuri Merhaba . Ben 3 senedir panik atak hastasıyım. Nöbet geçiriyorum ara ara . Şükür hamilelikte sadece 2 kere saniyelik gelip gitti. Doktoruma söyledim. Bebeğe bir zararı olmayacağını söyledi.
Songulaltundilek Feyzanuri çok sevindim buna işte internette ne okusam kafama takıyorum sanki hepsi gerçekmiş gibi geliyor aşırı duygusallık durumu da var tabi sende bir daha yaşamazsın inşallah teşekkürler ❤️
Songulaltundilek Deletedmom0333 bende eşimle çok tartışıyorum sebebide o zaten keşke her zamankinden daha anlayışlı olsalar çok geçmiş olsun sana da